Ciclisme

La Pedals de Clip té data definitiva per aquest 2021, 23-24 de d'octubre

Pedals de Clip Sant Martí Sarroca 22-03-2021 8:19 Lectures 437

Fa dies que des de l'organització estem donant voltes de com serà la nostra estimada Pedals de Clip aquest 2021, tots sabem els motius que han perjudicat a tantes proves ciclistes i a la població en general.

El covid-19 sembla que anirà disminuint i que es podrà començar a organitzar proves ciclistes properament.

Com bé sabeu el calendari de cicloturisme està atapeït a causa de les proves que no s'han pogut celebrar i que tots intentem quadrar dates per no perjudicar a ciclistes i entre organitzadors.

Volem des de l'organització poder oferir tot el que us hem donat en anys anteriors i en aquest 2021 encara més ja que celebrarem la 10ena Edició. Ens agradaria oferir-vos una recepció sense aglomeracions ni màscaretes ni termòmetres, poder sortir tots junts, llibertat de moviments i poder abraçar-nos, avituallaments compartits, bona arribada sense distàncies i compartir la fira amb tranquil·litat, bon pica-pica i refrigeris a l'arribada com els de sempre, homenatges als nostres convidats, el dissabte la Crono Sa Roca, dinar a la fi de la prova, etc ... Per tot això hem escollit aquesta data ja a finals de la temporada en plena tardor creiem que ja tindrem normalitat i podrem gaudir de la Pedals al 100% amb tot el comentat i amb un altre paisatge no menys bonic que el de la primavera.

Volem que agafeu forces, gaudiu de l'estiu, carregueu piles, poseu a punt les vostres bicicletes, busque aquell mallot que us agrada, preparareu amb il·lusió la propera Pedals, us esperem de tornada !

Aquest parèntesi obligat també ens servirà a nosaltres per preparar millor la marxa, la crono i la fira 2021 i rebre-us amb els braços oberts la propera tardor.

Obrirem inscripcions el 1 de maig a la nostra web.

INSCRIPCIONS

Cal recordar que als participants ja inscrits se'ls hi manté el dorsal i la seva inscripció.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No