Patinatge

Cora Ortiz i Edgar Cabacas del CE Vendrell

CE Vendrell El Vendrell 22-03-2021 8:24 Lectures 741
Cora Ortiz i Edgar Cabacas . Eix

Cora Ortiz i Edgar Cabacas . Eix

El passat dissabte 6 de març, els patinadors Cora Ortiz i Edgar Cabacas del CE Vendrell van aprovar la segona dansa obligatòria en el Clínic celebrat al Pavelló Esportiu del Vendrell convertint-se en parella de dansa internacional categoria cadet.

Aquesta parella va demostrar la seva gran progressió i tot el seu treball i esforç, tot i les restriccions del covid, ja que van aprovar la primera dansa el passat mes de desembre i van començar com a parella a mitjans d'octubre 2020.

A més, el mes de febrer van fer un intensiu amb Miquel Quintana i formació de Solo Dance amb Mario Lago i recentment han estat seleccionats pel programa ARC. La propera Tecnificació de l'alt rendiment català de solo dance serà amb Andreia Cardoso el proper 31 de març. 

Però la seva propera gran cita serà el seu debut al Campionat Autonòmic de Catalunya que se celebrarà a mitjans d'abril al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra.

Moltes felicitats a la parella de patinadors i als seus entrenadors Juan Cortés i Claudia Castro.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No