Rugbi

Segona jornada i segona victòria del Terranova

Aquest dissabte passat al Camp de l’Anella Mediterrània de Tarragona el combinat Sub18 (amb jugadors CR. Tarragona, Sel Vilanova, Rugbi Nova Olivella i CR. Reus), tornava a guanyar aquesta vegada al Catalunya Central

Terranova - Catalunya Central. Eix

Aquest dissabte passat a les 12 hores al Camp de l’Anella Mediterrània de Tarragona el combinat Sub18 (amb jugadors CR. Tarragona, Sel Vilanova, Rugbi Nova Olivella i CR. Reus), tornava a guanyar per segona setmana consecutiva per un contundent Terranova 52, Cat. Central 5.

En aquest moment es posa segon a la classificació, empatat amb l’equip barceloní del Gòtics, que també va complir contra CR. Senglars Granollers, per 15 a 69. Un partit més fàcil del que s’esperava respecte al de la setmana passada on van començar perdent amb Senglars.  Els homes del combinat van donar la talla tant a la davantera, com a la línia de tres-quarts. Als pocs minuts es posaven amb un 7 a 0, 14 a 0, abans del descans, un 28 a 0.

A la segona part entrava els jugadors menys habituals per donar descans als titulars, que el cap de setmana vinent es juguen la primera plaça a casa del Gòtics, a La Foixarda. El combinat es va relaxar i el Cat. Central aconseguia la seva marca d’honor amb un 33 a 5. Però el cansament feia mal a l’equip visitant i l’equip del Terranova posava al marcador a 38 a 5, 42 a 5, 47 a 5 i el definitiu, 52 a 5.

Bon partit del jugador del Nova Olivella, Axel Linares, que en la posició de 5é, va fer bon treball de melee i atac-defensa. El dissabte vinent partit important, pels homes d’Ulises i Felipe, on es juguen la primera plaça per quarts, a les 17h, a la Foixarda, Gòtics RC vs. Terranova.

Ara mateix la classificació del grup C: Gòtics RC. 10 punts; Tarraco 10 punts; CRS. Granollers 0 punts; Cat. Central 0 punts. Possibles enfrontaments a quarts: Si Gòtics queda primer i el Tarraco segon: Gòtics vs Senglars/GEiEG o UES, i CR. St. Cugat vs. Tarraco; I si Tarraco queda primer i Gòtics segon: Tarraco vs. Senglars/GEiEG o UES, Gòtics RC vs. CR. St. Cugat.