Patinatge

Set podis a la 1a Fase Interclubs

El Patinatge Artístic del CP Calafell ha disputat aquest diumenge 21 de març la primera competició de la temporada 2021.

CPA Calafell Calafell 23-03-2021 9:54 Lectures 528
Les patinadores del CPA Calafell a les instal·lacions del CN Reus Ploms. Eix

Les patinadores del CPA Calafell a les instal·lacions del CN Reus Ploms. Eix

Es tracta de la primera fase d'Interclubs disputada a les instal·lacions del CN Reus Ploms i amb la participació de deu patinadores del club. Les calafellenques han assolit set podis.

Nivell 1: Ada Frías, or. Pel què fa al nivell 1, de 7-8 anys, l'Ada Frías ha guanyat en la seva categoria, mentre que l'Arlet Jiménez ha finalitzat en la quarta plaça. En aquest nivell hi prenien part una quinzena de participants. +9 Aina Collado va assolir la tercera posició.

Nivell 3: Arina Semenova i Carla Herrera, al podi. En +9 anys, on hi prenien part 16 patinadores, cal ressaltar el podi de l'Arina Semenova i la Carla Herrera, primera i segona respectivament en +9 anys. L'Ariadna Olaya ha finalitzat onzena.

En +10 anys, amb un total de disset participants, la Paula Ayala ha finalitzat en la onzena plaça.

Nivell 4: Podis de C.Andrea-Trecents i Alícia Mata. En aquest cas, li hem de sumar el podi de la Clarice Andrea-Trescents, qui finalitzava en la tercera posició en la categoria 10-11 anys. En +12 anys, també finalitzava en tercer lloc l'Alícia Mata.

Nivell 5: Doblet de Lucía Solís i Leire Vázquez. També han sumat medalla la Lucía Solís i la Leire Vázquez, que s'han fet amb la primera i segona plaça, respectivament, en el nivell 5 +12 anys.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No