Gimnàstica

Bons resultats per les gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova

Aquesta temporada 2021 la pandèmia ha obligat a la Federació Catalana de Gimnàstica a fer la 1a. Fase de la Copa Catalana per totes les categories en format online

Les gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova . Eix

Els nivells escolars van ser els primers en participar, ja s'ha publicat els resultat i s'ha penjat la competició de cada nivell al canal de Youtube de la Federació.

Les nostres gimnastes en categoria Escolar han obtingut bons resultats després de tot un any d'entrenaments telemàtics compaginats amb preparació física a l'exterior i un 30% d'aforament dins del gimnàs que dificulta moltíssim una progressió continuada.

En categoria Escolar A4P, la Edith Sans, va ser 5a. a la classificació general amb una 1a. posició a Paral·leles.

En A4G, la B.G. va ser 7a. a la classificació general amb una 3a. plaça a Barra.

En C4P, la L.G. va finalitzar 24a., Nahia Miret 27a. Alba Almirall 29a. i Claudia Trias 35a. En la classificació per equips van aconseguir la 6a. posició.

En C4G, la Berta Figuerola va finalitzar 16a. Adriana Genís 18a. Emma Vacas 20a. Olalla Gutierrez 25a. i Aran Coll 29a. L'equip es va classificar en 5a. posició.

En D4P. Amelia Dodds va ser 17a. Caitlin Burgess 20a. i Miriam Roura 34a. Finalitant 7es. en la classificació per equips.

En D4G, Ingrid Pecellin va ser 2a. a la classificació general, en la classificació per aparells 2a a Terra i 3a. tant a Salt com a Paral·leles.
Isabella Marcelli va finalitzar 3a a la general, 1a a Paral·leles i 3a. a Barra. Helena Tristany va ser 22a a la general. En la classificació per equips van aconseguir la 2a. plaça.

En E4G. Maria Moreno aconsegueix la 1a. posició sent 1a. a Paral·leles i a Terra. Ariadna Pellicer 3a. a la General 1a. a Salt i a Barra, 3a. a Paral·leles

Estem molt satisfets d'aquesta tornada a les competicions i esperem que si la situació ho permet la 2a. Fase de la Copa Catalana pugui ser presencial seguint els protocols adequats i tornar poc a poc a la normalitat.

Properament obtindrem els resultats de la Base que també  ha competit durant aquests dies.