El Samà Femení A torna al parquet amb una victòria

L’equip El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA va imposar-se dissabte al Manyanet Reus A per 45-68 en el primer partit de la fase regular

Imatge d'arxiu

Les de Rubén Tenor van disputar el primer partit després de més d’un any sense jugar. Les vilanovines van viatjar fins a Reus per veure’s les cares amb les del Manyanet, en un partit amb les emocions a flor de pell per tornar a la competició.

El SFA va sortir al camp amb una intensitat molt forta i amb molta duresa per demostrar qui eren. D’aquesta manera, les vermelles van marcar el ritme durant els 40 minuts de partit. El Samà va sortir en el primer període (10-20) amb una bona defensa. Van poder bloquejar les pilotes de l’equip rival i van impedir que s’avancessin en el marcador. En els contraatacs també van ser superiors. Durant la primera part, les de Tenor van tancar les línies de passada de pilota per l’interior i l’exterior. Així, les locals no van poder penetrar la forta defensa vilanovina, només llançaven triples per poder apropar-se.

De mica en mica, el Samà va anar allargant el marcador i allunyant-se del rival. Durant la segona part del matx, el balanç defensiu de les de Reus va afluixar i les vilanovines van aprofitar per atacar més sovint.

El SFA guanya el primer partit després de més d’un any sense jugar competitivament a bàsquet. En un matx on les sensacions corrien per dins de les jugadores, les vilanovines van saber com gestionar-ho i emportar-se la victòria a casa. Tot i “demostrar un bon ritme de joc”, les vermelles han de “millorar els tirs lliures”, segons l’entrenador Tenor. El pròxim partit el disputaran contra les mateixes, però a casa el 27 de març.