Derrota en un final ajustat, de l'AP Dental Vendrell, en el retorn a Coma-ruga

Els vendrellencs porten la iniciativa, però, acaben cedint 62-64, davant el Pallejà B

AB Vendrell - CB Pallejà B. Eix

L’AP Dental Vendrell, tornava a jugar un partit oficial, més d’un any després, a Coma-ruga, i ho feia amb una derrota, per 62-64, davant el Pallejà B, el mateix rival que els taronges havien superat a domicili, la setmana anterior. Va ser un partit molt igualat, on els de Manel Espallargas, van portar la iniciativa en el marcador, gran part dels minuts, però, en els darrers atacs, els locals, es van travar i els visitants, ho van aprofitar, per endur-se la victòria, cap al Baix Llobregat. Després de dos partits, els del Vendrell, presenten un balanç d’un triomf i una derrota, el mateix que tenen els sis equips del grup.  L’encontre va començar amb un alt ritme d’anotació per part dels dos conjunts, que no trobaven oposició en la defensa rival, un constant intercanvi de cistelles, que donava el 21-23, a la fi del primer quart. En el segon període, l’encert de cara a cistella va baixar, encara que el partit, es mantenia molt igualat, el domini dins la zona dels taronges, era replicat per les transicions del Pallejà, que deixaven un empat 36-36, a l’arribar al descans.

A la represa, una major intensitat defensiva i el domini dels germans Solé i Yeison Colon, sota els taulells, van propiciar una parcial d’ 11-4, que estirava a un 47-40 el lluminós; però, un triple anotat pel visitant Campos, va esperonar als seus, que aprofitant alguna que altra pilota perduda dels taronges, retallaven fins al 53-51, del final del tercer quart. Un últim període, on el joc es va travar completament, desencert i precipitació, amb un pobre parcial de 5-4, en els primers cinc minuts, que donava un 58-54; es va entrar en un final a cara o creu, després que el Pallejà retallés el marcador, empat 60-60, a poc més d’un minut, on quatre tirs lliures anotats pels visitants i les errades, en els atacs decisius per part dels penedesencs, van acabar de decantar el resultat, a favor dels visitants. El proper partit es jugarà després de setmana santa, el dia 10 d’Abril, a la pista del BM Viladecans.

Pel Vendrell van jugar: Marín (2), Joan Solé (16), Vacas (8), Hernández (5), Jordi Solé (4), Blasi (4), Marcos (3), Harster (5), Espino (1), Colon (14), Ruíz i Álvarez. 13/20 tirs lliures, 3 triples anotats.

Parcials: 21-23, 15-13 (36-36), 17-15 (53-51), 9-13 (62-64)

El sènior B per la seva banda, tornava a derrotar al conjunt del Morell B, aquesta vegada per 54-51 al pavelló de Coma-ruga. Els d’Ivan Espallargas, sumen dos victòries, en els dos partits disputats, al subgrup 12C, de tercera catalana. Va ser un partit molt defensiu, malgrat, que els taronges, van agafar ràpidament avantatge, després de dos triples de Marc Amorós, 11-2 als quatre minuts, que els va servir per dominar 17-10 el primer quart. Al descans s’arribava amb un 26-20, després d’un segon període molt pobre en anotació. En el tercer quart els locals van seguir portant la iniciativa 41-34; en el darrer període, un parcial de 0-7 favorable al Morell, va capgirar el resultat 48-51 a dos minuts del final. Els vendrellencs, però, van saber refer-se i van contestar amb un nou parcial de 6-0, que sentenciava el partit.