Tres punts de lluita

L’equip sitgetà suma la seva tercera victòria consecutiva i ja és segon amb deu punts a la taula

Sitges-Suburense – CE Torrellenc. Eix

Sitges-Suburense 2 – CE Torrellenc 0

El Sitges-Suburense va haver de treballar de debò per fer-se amb el triomf davant un bon Torrellenc, l’equip realitzant un bon partit amb un joc sense treva no es va trobar amb el gol fins el primer quart d’hora de la represa, després és cert que es va haver de patir fins el darrer minut, un dels més destacats del visitants, el porter, va cometre una pífia que li va valdre el segon gol del Sitges consumant d’aquesta manera un bon triomf.

Les va tenir i de molt bones el Sitges B per perforar la porta local, com la pilota al pal de Viñola als primers 7 minuts de l’inici, o la que tenia Nico tot sol al 31 però que aquesta se li anava fora, així com el cop de cap que va fer lluir i de que manera al porter de Nico.

Per fi i en una magnífica jugada de Nico fent el passi de la mort a Guillem Viñola l’introduïa la bola al fons de les xarxes del conjunt local al minut 59, fent el 1-0, van poder fer un segon amb un xut amb molta intenció que al porter se li va escapar de les mans al minut 89 amb xut potent de Guillem Cruselles que donava tranquil·litat a les acaballes del matx, guanyant d’aquesta manera a un bon Torrellenc ordenat i molt disciplinat en defensa, finalitzant però amb deu al veure la segona groga Alejandro Cervilla al 83.