Ha començat la Fase de classificació de la Lliga Europa Masculina d'hoquei patins

Noia i Reus perden davant equips portuguesos i el Barça empata amb el Liceo

Avui ha començat a Mealhada – Luso la Fase Classificatòria de la Lliga Europea masculina d’hoquei patins

Els resultats han estat:

GRUP “A”  F.C. PORTO 7 - NOIA FREIXENET 4

En aquest partit que obria la competició els catalans s’han avançat per un clar 3 a 0, però el Porto -actual líder de la Lliga Portuguesa- ha reduít distàncies abans del descans al que s’ha arribat amb un marcador de 3 gols a 2 a favor del Noia.

En la segona part de nou han marcat els de Sant sadurní, però en tres minuts fatídics els portuguesos han capgirat el marcador amb tres gols consecutius. Després fins al final han controlat el partrit i han arrodonit el marcador amb dos gols més.

GRUP “B”

SPORTING DE PORTUGAL 5  - REUS DEPORTIU 3

Partit intens en el que el Sporting ha dominat el marcador en tot moment, arribant al descans amb un 3 a 1 al seu favor. En el segon temps ha seguit la mateixa tónica amb dos gols per cada equip.

Els tarragonins s’han mostat força molestos amb la actuació arbitral, que ha estat amb un cert tó “caserillo”.

GRUP “C”

F.C. BARCELONA  2 - DEPORTIVO LICEO 2

Empat entre els millors equips de l’OK Lliga, en un partit força equilibrat i amb un reguitzell de faltes acumulatives.

Els gallecs s’han avançat amb un gol de Torres, però els catalans han capgirat el marcador amb gols d’ Alabart i Bargalló, finalitzant  la primera part amb aquesta mínima avantatge del Barça.

En la segona part un gol de penal transformat per Carballeira ha deixat l’empat final.