Resultats de la 2a jornada de la Fase Classificatòria de la Lliga Europea masculina de clubs

El Noia, Reus i Liceo fora de la Final a Quatre

CE Noia - Barcelos. Antonio Lopes

En la segona jornada de la Fase de Classificació de la Lliga Europa Masculina d’hoquei patins que es celebra aquest cap de setmana al pavelló de Luso – Maelhada (Portugal) els resultats han estat:

GRUP “A”

NOIA FREIXENET 5 - H.C. BARCELOS 5

Amb aquest empat el Noia ha quedat fora de la classificació per la Final a Quatre, malgrat que en el darrer segon del partit X. Costa ha tingut el gol de la victòria en la punta de l’estic.

Els catalans han estat en tot moment disputant l’encontre i per endavant en el marcador en bona part del partit. Així desprès d'obrir el marcador al minut 5 i rebre l’empat inmediatament, han aconseguit arribar al descans amb un resultat favorable de 3 a 1.

En la segona part les individualitats portugueses han aconseguit capgirar el marcador, però el Noia l’ha tornat a posar al seu favor amb dos gols, el darrer a 4 minuts del final. El Barcelos a dos minunts de la botzina ha fet l’empat.

GRUP “B”

REUS DEPORTIU 1 - OLIVEIRENSE H.C. 5

En aquest parti, com en l’anterior el Noia, el Reus es despèdeix de poder anar a la Final a Quatre.

La primera part ha començat molt bé pel Reus ja que Salvat ha obert el marcador al minut 2, mantenint aquesta avantatge fins als darrers 5 minuts d’aquest període, moment en que en aquest tram les individualitats portugueses han capgirat el marcador per posar-lo amb 2 a 1 al seu favor al final dels primers 25 minuts.

En la segona part ha estat l’Oliveirense qui ha dominat el partit, i abans dels primers deu minuts ja havia marcat tres gols. A partir d’aquí, i desprès d’uns moments en que els catalans han estat  totalment “groguis”, el partit ha entrat en una fase de control total de l’Oliveirense que ha anat marcant el ritme fins al final.

GRUP “C”

DEPORTIVO LICEO  2 - S.L. BENFICA 7

El Deportivo Liceo ha tingut la mateixa sort que Noia i Reus i s’ha acomiadat de la Final a Quatre al ser derrotat amb claredat -7 gols a 2- pel Benfica portugués.

El Benfica sempre ha anat per endavant en el marcador i pràcticament el Liceo mai ha entrat en el partit si exceptuem uns minuts del primer temps que ha finalitzat ja amb un clar 4 gols a 1.

En la segona part ha continuat el festival lisboeta anant fent pujar gols al marcador i sols al final el Liceo ha marcat el segon gol.

Demà duel estelar entre el Barça i el Benfica per definir els equips classificats per la Final a Quatre.