El CE Vendrell perd 2 a 3 amb el el Palafrugell

CE Vendrell - CH Palafrugell. Eix

Ahir a la tarda, el CE Vendrell va disputar el partit ajornat per motius sanitaris corresponent a la jornada 22 contra el Palafrugell i va perdre
2 a 3, resultat que el situa en zona de descens. Un centenar de persones van poder veure el partit des de la grada del Pavelló del Club i Manu Necchi no va poder ser alineat pel compliment d'una sanció.

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort d'Antoni Martra, que va ser president de la Federació Espanyola de Patinatge.

El més destacat de la primera part va ser el gol de Pablo del Rio al minut 16, que permetia al Vendrell anar al descans amb un 1 a 0 al
marcador. Ja a la segona part, al minut 33, Lluís Ferrer va fer el 2 a 0. Quan semblava que el Vendrell tenia el partit controlat, al minut 43
va començar la remuntada del Palafrugell amb un gol de Sergi Canet. Al mateix minut, Franco Ceschin va fer l'empat. I al minut 45, Sergi Canet va marcar el seu segon gol. Al darrer minut, els dos equips van tenir ocasions de falta directa, però cap va acabar en gol i el partit va
finalitzar amb el resultat de 2 a 3.

El proper dissabte 17 d'abril, a les 19:30 h, el Vendrell es desplaçarà a Sant Sadurní d'Anoia per per disputar el partit corresponent a la
jornada 26 de l'OK Lliga 20-21. El partit es podrà veure en directe a OK Liga TV.

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Roc Llisa i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Pablo del Rio,
Gerard Miquel, Cels Portela i Ot Arbós (p).

CH PALAFRUGELL (3): Marcel Luzón (p), Franco Ceschin, Marc Figa, Borja Ramon i Sergi Canet -cinc inicial-, Mikel Abeal, Xavier Aldrich, Joan Gelmà i Jordi Pinsach (p).

Gols: 1-0 (16') Pablo del Rio; 2-0 (33') Lluís Ferrer; 2-1 (43') Sergi Canet; 2-2 (43') Franco Ceschin, i 2-3 (45') Sergi Canet.

Àrbitres: German Sandoval i Jordi Reverter

Faltes: CE Vendrell 10 - 11  CH Palagrugell

Targetes blaves: Lluís Ferrer (49')