Club centenari

El Centre Cívic s’omple per la presentació del llibre del centenari del Club de Futbol La Granada

Redacció La Granada 12-04-2021 10:03 Lectures 1760
El Centre Cívic s’omple per la presentació del llibre del centenari del Club de Futbol La Granada. CF La Granada

El Centre Cívic s’omple per la presentació del llibre del centenari del Club de Futbol La Granada. CF La Granada

El Club de Futbol La Granada va encetar aquest diumenge els actes de commemoració del seu centenari, amb la presentació del llibre Història del CF La Granada, obra de Roger Vives, periodista local i exjugador del club.

L’acte va tenir lloc al Centre Cívic i va comptar amb la presència de 175 persones, el màxim permès segons les restriccions sanitàries vigents, entre les quals hi havia un bon nombre d’exdirectius i exjugadors del club d’èpoques ben diferents.

El periodista Joan Poquí va ser l’encarregat de conduir l’esdeveniment, que va tenir una durada aproximada de noranta minuts, i en què l’autor va explicar el procés d’elaboració del llibre.

Un dels moments més emotius va ser l’entrega de quatre llibres a persones molt significatives: Josep Ferrer ‘Ferri’, incombustible ‘utiller’ des de l’any 1974; Ramon Martí, besnét d’un dels germans fundadors de l’entitat; Maria Calvo, viuda de l’expresident Pere Tomàs Mata, que fou el màxim responsable del club en tres etapes; i Francesc Osuna, dissenyador de tots els elements del centenari.

Des d’aquest dilluns, el llibre es pot adquirir a la Farmàcia de la Granada o al Racó del Celler Cooperatiu, per un preu de 20 euros, o bé contactant amb alguns dels membres de la comissió organitzadora del centenari.

El proper acte està previst que tingui lloc al juliol, per Festa Major, amb la presentació de la samarreta del centenari, de l’himne del club i del programa d’actes definitiu, que es perllongarà fins al Sant Jordi de l’any 2022.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No