El Sitges s’emporta el derbi

Una molt bona primera part del Cubelles així com una segona part del Sitges culmina un bon derbi en un torneig descafeïnat

Imatge d'arxiu

Sitges A 3 – CF Cubelles 1

Partit entretingut amb fases emocionants ens van oferir l’encontre del Sitges i el Cubelles, mostrant tan uns com els altres una bona actitud, a l’enfrontament però no li va mancar res, jugades dubtoses en forma de penal en l’àrea del Sitges, així com les lesions de Capa minuts abans del descans o el cas d’Òscar Hernando que sortia a la segona part revolucionant el joc ofensiu del Sitges però que va haver de deixar el terreny de joc en els darrers minuts del matx tocat.

S’avançava el Cubelles aprofitant una errada en defensa sitgetana que tot sol un dels més destacats de Cubelles, Solaiman, posava el 0 a 1, i als seus per davant en els seus millors instants, un minut més tard arribava l’empat amb gol de Marti Ferret culminant una bona jugada d’atac, el 1 a 1, la lesió de Capa als darrers instants i la sortida al segon temps d’Òscar Hernando va decantar la balança per un Sitges que va saber fer-se amb el partit en aquesta fase del mateix.

Òscar Hernando al minut 52 feia un molt bon gol en un magnífic passi de Martí Ferret posant als seus per davant, a la vegada que generaven molt bones arribades, al 79 Victor Morillas posava el tercer acabant una molt bona jugada col·lectiva que deixava el definitiu 3 a 1 en un derbi que va tenir moments de tot i en que l’equip va haver de disposar degut a tot amb una defensa de circumstancies, d’aquesta manera i amb la victòria del Sant Mauro davant el Moja per 3 a 1, els de l’Anoia son primer amb sis punts  mentre que tota la resta sumen 3.

UE Sitges: Jordi Fernández, Fede Rafael, Alejandro Sacristán, Victor Morillas, Marti Ferret, (Alex Laguna 76) Sebas Cuervo, (Carlos Henarejos 61) Geri, (Joel Pascual 81) Gerard Liao, César Gutiérrez 28) i Oscar Hernando 46 )

CF Cubelles: Jonathan Gustavo, Biel Alonso, Capa (Carlos Guerrero 43) Javi Pardo, David Kees, (Oussama Boussid 69) Miguel Angel Guerrero, Carlos Molina, (Adrià Robert 46) Aaron Morano, (Francesc Medina 61), (Miguel Sicília 69) Solaiman el Mrabet, Nil Lorente i Sergi Massana.

El Cubelles descansa en aquesta jornada propera mentre el Sitges juga aquest dissabte al camp del Moja.