Bàsquet

Important i treballada victòria del Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta

Cròniques dels partits del cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Sitges

C.E.B. Pallejà “B” - Bàsquet Sitges. Eix

C.E.B. Pallejà “B” - Bàsquet Sitges. Eix

C.C. Segona  masculí - fase regular – grup 03B

C.E.B. Pallejà “B”     50
Bàsquet Sitges – La Guixeta   55
 
F.Albaladejo, J.Bustos, O.Camprubi, N.Guillen, J.Mateo, M.Perez, A.Ruiz, V.Siriaco, A.Miguelsanz, M.Gosalvez, N.Velasco, Omar Thiam.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :   17-17    10-10     13-15     10-13 

Important i treballada victòria del Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta a la pista del CB Pallejà B, 50 a 55, en el tercer partit d'aquesta lliga tan especial provocada per la pandèmia. Al pavelló municipal de Pallejà no va poder accedir públic, però el partit va ser retransmès pel canal de Youtube del club del Baix Llobregat.

Els sitgetans arribaven a Pallejà esperonats pel bon joc demostrat en la gran victòria davant el Casal de Vilafranca, però només començar el partit el Pallejà els va fer picar de peus a terra. Al minut quatre els locals dominaven 9 a 2. El Sitges es retrobava amb la realitat que no es una altra que el fet que tots sis equips que formen aquesta mini-lliga covid19 arribaven a aquesta tercera jornada empatats a una victòria, i el Pallejà havia estat capaç de guanyar a casa de l'A.B El Vendrell. I això no és fàcil. El Pallejà demostrava ser un equip molt complet, que jugava ràpid i amb criteri. L'atac estàtic del Sitges topava contínuament amb una molt bona defensa local i tot i les recuperacions de pilota, que es traduïen en contraatacs, l'efectivitat anotadora era minsa, una mica com el primer partit a Vilafranca. Per sort pels del Garraf, un parell de ratxes anotadores igualaven el primer quart, 17 a 17.

Aquesta mateixa tònica es va viure en el segon quart. Molta defensa per ambdós costats i poc atac. El Sitges vivia de les pilotes recuperades i dels atacs en transició, i el Pallejà dominava el rebot ofensiu, convertint segones opcions. I així va arribar el final de la primera meitat, de nou igualats 27 a 27.

En la represa, els sitgetans van intentar carregar més el rebot en defensa i ambdós equips van practicar en diferents etapes del joc defenses zonals 2-3, provant opcions que trenquessin la dinàmica del partit, però amb el mateix resultat. Igualtat i més igualtat. Del 32-36 al minut quatre se semblava que obria una escletxa a favor dels visitats, es passava en un tres i no res al 37-36, i d'aquí al 37-41. Anotació molt baixa, però emocionant. El quart acabava amb el primer mínim avantatge per un dels equips, en aquest cas favorable al Sitges 40 a 42.

L'últim quart començava amb una petita reacció local, contrarestada per un parcial 0-9 a favor dels visitants, que els avançava 45 a 51 que, aquesta vegada sí, el Sitges va saber administrar amb domini del rebot i control de la pilota fins al final del partit. El Pallejà ho va intentar amb agressivitat i rapidesa, però amb desencert i el partit va acabar 50-a 55.

Victòria suada de debò, i que només suposa la meitat de la història, perquè dissabte vinent a les 18:00 hores al Pavelló de Pins Vens, el C.B. Pallejà B vindrà a Sitges amb ganes de revenja i de ben segur que posaran en problemes als blancs. El Bàsquet Sitges-La Guixeta treballarà per pujar els percentatges d'encert, de nou molt pobres. 56% en tirs lliures, 32% en tirs de camp i 22% (6 de 27) en tirs de 3. Molt semblants als del Pallejà, que fins i tot va dominar el rebot, apartat en el qual els Sitgetans acostumen a destacar.

L'apartat estadístic clau van ser les 20 pilotes recuperades pels de Sitges que van permetre obtenir l'avantatge suficient per guanyar el partit.

Destacar els 12 punts anotats pel Fer, els 11 de l'Oriol, 10 punts i 9 rebots de l'Omar, així com els 8 rebots d'en Bustos i les 6 recuperacions d'en Nacho.

El proper dissabte dia 17 d’abril a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.E.B. Pallejà “B”.

 

C.T. Sènior A masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges “B”   

Deivis, Nogales, Sánchez, Piñero, Villar, Porras, Emde, Baig, Vicente, Marimón, Almirall.

Entrenador: Galdric Bover

DESCANS

El proper partit del sènior “B” serà el dia 1 de maig al Pavelló de Pins Vens a les 16.00 hores de la tarda, contra el Bàsquet Sant Sadurní

 

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

Bàsquet Sitges    
   
P.Massana, D.Arjona, D.Hurtado, N.Bellmonte, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas, A.Valera, H.Mata, A.Bielsa, M.Bielsa, I.Ramirez.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

DESCANS

El proper partit del sots 21 serà el dia 1 de maig al Pavelló de Pins Vens a les 19:30 hores de la tarda, contra el C.B. Castellbisbal Groc.


C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

CB Esparreguera “B”    49
Basquet Sitges “A”    65

M. López 10, M. Rubí 2, Oriol 8, Jordi, Karim 16, Lukai 4, Alain 9, Sergi, Pau 6, Fernando, M. Bernat, Antonio 10.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :   14-15     12-14      10-16  13-20

Tercer partit de la lliga del junior sitgetà, a pista del C.B. Esparreguera. Des del salt inicial es va detectar una energia totalment diferent a la dels dos primers partits. Intensitat i concentració molt alta i amb ganes de gaudir d’un bon bàsquet. Molt millor percentatge en els tirs i un gran desig per capturar el rebot ofensiu i crear segones situacions per anotar.

Els dos primers quarts comencen amb un intercanvi de cistelles, els blancs es trobaven còmodes amb aquesta situació i, a partir de variables en defensa, troben la manera d’aturar les penetracions del millor jugador de l’equip local. Poc a poc s’aconsegueix obrir una petita escletxa al marcador i es marxa al descanso amb un +3 al marcador pel Sitges.

Inici del tercer quart I una pressió molt alta dels verds provoca la pèrdua de tres pilotes seguides i cistelles fàcils per ells. Però la sang freda dels jugadors sitgetans permet canviar la dinàmica d’aquest inici de quart I crear situacions clares per anotar a partir de bones circulacions de pilota on tots els jugadors participen de manera activa. Final del tercer quart i +9 al marcador.

L’alt nivell físic, exigit pels blancs, provoca errors clars dels locals I aquests s’aprofiten a base de contraatacs amb situacions d’1c1. Poc a poc, aquesta escletxa arriba fins els 16 punts I permet als sitgetans aconseguir la primera victòria de la temporada.

Destacar la gran aportació dels 12 jugadors, que han demostrat un gran canvi de mentalitat després dels dos primers partits. De ben segur que, si es continua amb aquesta dinàmica, el junior masculí del C.B. Sitges ens portarà més alegries i ens permetrà continuar gaudint d’aquest esport.

El proper dissabte dia 17 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al  CB Esparreguera “B”.

 

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Bàsquet Sitges “A”    57
C.B. Abrera Vermell    68

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes.

 

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Bàsquet Sitges “B”    70
CNB Vilanova Verd - AKO   39

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova CMC

 

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Bàsquet Sitges “C”    34
Bàsquet Sant Sadurní Groc   43

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte    Delegat: E.Sanguineti

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 14:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castelldefels 2005

 

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    61
CB Castelldefels 0708    48

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Don Relax – C.B. Igualada “B”

 

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

Bàsquet Sitges “A”    39
Bàsquet Samà Vilanova PIMA   87

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera Negre.

 

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

C.B. Sant Andreu Negre    39
Bàsquet Sitges “A”    50

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Bàsquet Samà Vilanova MMA.

 

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

A.B. El Vendrell            15
Bàsquet Sitges “A”    65

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al BC Sant Joan Despí “B”

 

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges - Blanc
Bàsquet Llor “A”

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

Primer partit de un dels dos equips, dels mes petits del Club,  que van fer els deliris del públic assistent. Lo que si vàrem comprovar la bona salut de la pedrera del Bàsquet Sitges. Ànims.

El proper del dia 8 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CB Gavà baby’s 13-14

 

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca escola.

 

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

Bàsquet Sitges – La Oca                                   

B.Arrive, M.Reigosa, C.Miro, E.Camprubi, B.Flores, M.Muntada, L.Nogal, A.Roig, M.Herrero, O.Gutierrez, J.López, C.Arrufat, M.Granja.

Entrenador: Ignasi Vicente    Delegada: Esther Aldehuela

DESCANS

El proper partit del sènior  serà el dia 2 de maig a les 19.45 hores, amb desplaçament a la pista del BF Castelldefels B

 

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges – La Oca   78

CES Bosco Rocafort   21                                          

A.Gonzalez, G.Marcos, I.Perez, B.Salvat, J.Luguera, A.Rodriguez, X.Santin, M.Mestres, M.Prat, H.Blade, D.Granados, M.Martorell, N.Gil.

Entrenadors: Martin Emde i Hamzah Baiz  

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 16:00 hores, a Pins Vens, amb desplaçament a la pista del CES Bosco Rocafort.

 

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

AEC Collblanc   40

Bàsquet Sitges  65

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover     Delegat:  Martina Granja

Proper partir DESCANS

 

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

Bàsquet Sant Sadurní  64

Bàsquet Sitges    53

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora: Clara Miro      Delegat:  Antonio Sánchez

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Santpedor.

 

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

CB Castellbisbal    22

Bàsquet Sitges   31

Y. Uzcategui, A. Subiranas, A. Layola, S. Macias, G. Carretero, F. Mila, S. Gil, S. Eguia, S. Gonzàlez, J. Carreras, S. Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen   Delegat:  Pedro Gil

El proper partit el dissabte dia 17 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.E. Xamba Taronja

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!