Tercera victòria consecutiva del Samà Femení

El pavelló Isaac Gálvez va rebre el segon partit de la temporada. Les de Rubén Tenor van tornar al parquet vilanoví per lluitar en la competició catalana

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA - A.E.S.E.

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA - A.E.S.E. "A". Eix

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA va guanyar a l'A.E.S.E. "A" per 65 a 54 punts en un partit que es va poder seguir en directe pel canal oficial del Samà a Twitch, retransmès per Marc Naval i Òscar Andreu.

El matx va estar molt travat, va ser molt complicat i difícil pel conjunt vermell, tot i que es van endur la victòria. Les de l'Hospitalet de Llobregat van jugar a un joc molt consistent on no van deixar que penetrés cap jugadora rival. La defensa i el balanç defensiu va ser molt complicat per les vilanovines, ja que els hi tancaven l'opció de córrer pel camp. Tot i això, en moments puntuals el SFA va poder forçar la defensa contrària per recuperar pilotes i sortir en velocitat. Això va fer que les de Rubén Tenor entressin a vestidors amb un bon encert. I és que el Samà va encistellar set triples durant els dos períodes, completant així el 50% d'encerts des de la línia exterior i acabant la primera part amb 40 punts. En sortir dels vestidors, la part restant va ser calcada a la primera. Les de l'Hospitalet van fer mal amb el rebot defensiu, el joc d'esquena a cistella i els tirs exteriors. D'aquesta manera, les visitants van anar apropant-se de mica en mica. Encara que els hi va costar atacar, les locals van poder allunyar-se del marcador amb triples i atacs encadenats.

El Sènior femení aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva després de reiniciar-se la competició per l'aturada de la lliga a causa de les restriccions del Govern. Les vilanovines hauran de viatjar al camp de l'A.E.S.E. "A" per jugar el partit de tornada el diumenge 18.

Tercera derrota consecutiva del Samà Masculí

El pavelló Isaac Gálvez va rebre el segon partit de la temporada. Els de Joan Pozo van tornar al parquet vilanoví per lluitar en la competició catalana.

L'Intersport Olaria-Bàsquet Samà Vilanova SMA va perdre contra els Monjos BC per 58 a 68 punts en un partit que es va poder seguir en directe pel canal oficial del Samà a Twitch, retransmès per Gerard Cantero i Xavier Canales.

El matx va començar amb un primer període igualat amb un encert baix per part dels dos equips. Durant els minuts que s'anaven disputant, al segon quart els visitants van agafar diferències. Tot i això, el SMA es va poder col·locar per davant del marcador amb una gran defensa durant la represa. Aquesta defensa rival va ser, durant tot el matx, el seu punt fort. A l'últim quart els rebots ofensius dels Monjos, que els permetien tornar a atacar o fer cistella des de sota la cistella, va fer molt de mal al Samà, juntament amb el poc encert en atac que va produir la derrota final.

Tot i les baixes importants del club vilanoví que fa que jugadors juguin en posicions diferents de jugadors que normalment són exteriors, els de Joan Pozo no van poder endur-se la victòria i sumen la tercera derrota consecutiva. Es veuran les cares amb el mateix equip el diumenge 18, a casa seva.