Futbol

Un altre jornada amb molt en joc per la Penya Jove, Sitges-Suburense, Ribes i Atl. Vilanova

Toni Muñoz Vilanova i la Geltrú 15-04-2021 10:38 Lectures 394

En joc més que tres punts
Penya Jove – Sitges-Suburense

Partidàs el que ens espera aquest diumenge al municipal de Les Roquetes entre el segon classificat el Sitges-Suburense i el tercer, la Penya Jove.

Dos equips que arriben en un gran moment de joc  que s’han reforçat molt bé ofensivament a la vegada que han millorat i molt en defensa, un enfrontament únic entre aquets dos conjunts en aquest campionat que tot i que queden moltes jornades el guanyador pot donar un pas important  en la seva aspiracions, per tant un partit amb tots els ingredients per no perdre-se’l, l’hora d’inici les 12 hores.

Toca el líder
Montserrat Igualada – Atlètic Vilanova

Partit super complicat li toca jugar aquesta jornada al Atl. Vilanova davant un líder fort el Montserrat Igualada que ve de guanyar al Ribes al Bosc de Plaça, un Atl. Vilanova que tan sols ha sumat tres punts i tot i el canvi de tècnics l’equip segueix sense guanyar conscients de que la tasca serà molt complicada els vilanovins volen donar la campanada i treure un bon resultat, l’hora d’inici a les 17’45 hores aquest dissabte a Igualada.

Operació: recuperar el perdut
Vilanova del Camí – CD Ribes

Amb la intenció de millorar les primeres parts el Ribes de Toni Salido viatja a Vilanova del Camí a pels tres punts en joc. Els de l’Anoia que ocupen el 12è joc a la taula amb 5 punts és l’objectiu dels ribetans conscients però que no serà fàcil i tindran que donar-ho tot si volen seguir aspirant a tot, mentre que els de l’Anoia es juguen molt degut a la situació a la taula, el partit es juga aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No