Gimnàstica

1a Fase Base GAF de la Copa Catalana

Les gimnastes del club gimnàstica Vilanova segueixen entrenant amb motivació per la propera competició que es celebrarà al mes de maig

Les gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

La Federació Catalana de Gimnàstica ha publicat els resultats de les competicions Base de la 1a. Fase de la Copa Catalana GAF en format online.

Les gimnastes vilanovines han fet un molt bon paper en aquesta primera competició i segueixen treballant per millorar resultats de cara a la 2a. Fase que serà presencial.

En categoria Base 3P, Greta Jasanada va ser 3a. a la classificació general, obtenint la 1a. posició al Terra. Júlia Horta va concloure 14a. a la general amb un 3er. lloc a Salt.

En categoria Base 3M. Rita Caballero va finalitzar 31a. a la classificació General.

En categoria Base 4P. Kate Serrano va obtenir la 6a. plaça a la General amb un 1er. lloc a Salt i a Terra. Lara Dodds va finalitzar 13a. a la General.

En categoria Base 4G. Natasha Craven va ser 32a. a la classificació General.

En categoria Base 5P. Laia Mallen conclou 7a. a la General amb la 1a. posició a Salt. Carla Ballester finalitza 13a. a la classificació General.

En categoria Base 5G. Anna Giralt acaba 4a. a la General, amb la 1a. plaça a Salt i la 2a. posició a Terra.

En categoria Base 6P. Aina Ballester finalitza en 7a. posició a la classificació General amb la 1a. plaça a la Barra.

En categoria Base 6G. Noa Membrive aconsegueix la 4a. plaça amb un 1r. lloc a Terra, 2a. posició a Barra i 3a. plaça a Salt. En la mateixa categoria Marta Guillén conclou 6a. a la General amb la 2a. posició a Salt.