Motor

Sitges acull una prova motociclista del campionat d’Espanya d’Enduro

La prova es desenvolupa diumenge i també passarà per Sant Pere de Ribes i Canyelles, sota l’organització del Moto Club Sitges

Redacció Sitges 16-04-2021 8:58 Lectures 2611
Sitges acull una prova motociclista del campionat d’Espanya d’Enduro. EIX

Sitges acull una prova motociclista del campionat d’Espanya d’Enduro. EIX

Sitges acull una prova del Campionat d’Espanya d’Enduro 2021, aquest diumenge a partir de les 8 del matí amb sortida des de l’Autòdrom, i sota l’organització del Moto Club Sitges. Aquesta és una prova motociclista que passarà per Sitges, però també per Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olèrdola. Els participants sortiran en grups de 3 persones cada minut i no es tallen carrers, ja que els pilots estan obligats a seguir les normes de circulació a la via pública.

L’arribada de la cursa es preveu cap a les 3 de la tarda, quan també es repartiran els premis d’una prova que compta amb el suport de la Federació catalana i espanyola de motociclisme, a més de l’Ajuntament de Sitges.

Aquest divendres, a partir de les 3 de la tarda, els equips oficials ja podran instal·lar els seus operatius (camions, furgonetes o carpes) als paddocks d’assistència tècnica als pilots. El paddock principal s’instal·larà al carrer Mestre Manel Torrent i estarà restringit a la circulació a partir del carrer Josep Bonaventura Falç, just passat el parc infantil. El segon paddock s’instal·larà a Mas Alba, en terme municipal de Sant Pere de Ribes.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No