El CE Vendrell perd 2 a 0 a la pista del Noia

Amb aquest resultat el Vendrell es manté en les posicions de descens directe

Imatge del partit de la primera volta entre el CE Vendrell i el CE Noia. Eix

Ahir, dissabte 17 d'abril, el Vendrell va perdre 2 a 0 a la pista del Noia en el partit corresponent a la jornada 26 de l'OK Lliga.

El Noia va fer l'1 a 0 a pocs segons de l'inici del partit amb gol de Roc Pujadas. A la primera part no hi va haver més gols, tot i que el Noia va tenir una opció de marcar de falta directa al minut 22 per una targeta blava a Xavi Crespo. Ja a la segona part, al minut 29, Roc Pujadas va marcar el segon gol dels locals. El Noia va disposar de dues ocasions a bola aturada amb un penal al minut 46 i una falta directa a pocs segons per al final, però el marcador no es va moure més i amb el 2 a 0 va finalitzar el partit.

El proper partit del CE Vendrell serà el dissabte 24 d'abril, a les 18 h, amb la visita del  Girona al Pavelló Municipal del Club d'Esports Vendrell, per disputar la jornada 27 de l'OK Lliga 20-21. El partit serà amb accés limitat de públic i properament es publicarà el formulari per
poder fer la reserva preferent d'entrades amb la targeta de col·laborador/a.

CE NOIA FREIXENET (2): Xus Fernández (p), Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Roc Pujadas -cinc inicial-, Xavi Costa, Antoni Salvadó, Joan Tormo, Adrià Ballart i Martí Zapater (p).

CE VENDRELL (0): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Pablo del Rio i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Roc Llisa,
Manu Necchi, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (1') Roc Pujadas, i  2-0 (29') Roc Pujadas.

Àrbitres: Erik Rivas i Francisco Moreno

Faltes: CE Noia 8 - 10 CE Vendrell

Targetes blaves: Xavi Crespo (22') i Jan Escala (46').