Segona victòria consecutiva del CB Sitges contra el Pallejà

C.E.B. Pallejà “B”     68

F.Albaladejo 13, J.Bustos 16, O.Camprubi 16, N.Guillen, J.Mateo 2, M.Perez 7, A.Ruiz, V.Siriaco 2, A.Miguelsanz , M.Gosalvez, N.Velasco 10, Omar Thiam.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  18-20    16-12     16-22     26-14

Dissabte passat a Pins Vens es jugava el segon enfrontament en set dies entre el Sènior A del Bàsquet Sitges – La Guixeta i el Sènior B del CB Pallejà. El cap de setmana anterior, els sitgetans van guanyar 50 a 55 en un partit molt dur. Es preveia, doncs, un partit molt complicat, més si es sumava la baixa per aquest dissabte del millor jugador de l'anterior enfrontament, l'Omar Thiam.

Va començar endollat el Pallejà, que en pocs minuts va agafar un avantatge de 7 punts, com ja va passar al primer partit. Per sort, també com a l'enfrontament a Pallejà i quan l'entrenador local estava a punt de demanar temps mort, tres cistelles consecutives igualaven el marcador. Tot i la reacció, els sitgetans no estaven encertats, l'atac estàtic no funcionava per la bona defensa del Pallejà, molt pressionant i amb bones rotacions en les ajudes. A més, les transicions dels homes de Balta Molina no es materialitzaven en punts i la defensa no arribava a tenir la intensitat necessària per aturar l'atac rival. La cosa no pintava bé. Tot i això, es va arribar al final del primer quart dos punts avall, 18 a 20.

Al segon quart es va mantenir la mateixa dinàmica. Defensa enganxifosa dels visitants que no deixava jugar als de Sitges. Com ha de ser una defensa. Els sitgetans aguantaven gràcies a l'encert d'en Bustos, que va ficar 3 triples en aquest quart, però no podien desfer-se del joc físic i agressiu del Pallejà. Així i tot, els blancs van fer un parcial decent aprofitant que els reserves del rival no eren tan efectius com els titulars, sobretot sota del cèrcol. 34 a 32 a la mitja part. Encara podia passar de tot a la segona meitat.

El tercer va tornar a ser del Pallejà. Si al segon quart va destacar en Bustos amb els seus triples, el tercer quart va ser del número 17 visitant, Víctor Lucas. Un malson durant tot el partit. Va acabar amb 25 punts, 13 dels quals al tercer quart. Aquest jugador ja va ser el màxim anotador al partit a Pallejà. Durant la setmana el Sitges havia estat preparant estratègies per provar d'aturar-lo, però Victor Lucas sap resoldre molt bé sota cistella, amb rapidesa, i és molt segur en els tirs lliures (9 de 9.) La seva qualitat va passar per sobre dels dos contra un al pal baix. Al final del quart, el futur s'enterbolia pels de Sitges, que encaixaven un parcial dolent i acabaven 4 per sota, 50 a 54.

Al darrer quart el Bàsquet Sitges – La Guixeta va sortir amb un punt més de gas a la defensa, i una mica més d'encert als llançaments exteriors. Dos triples, un d'en Mauro i un altre de l'Oriol Camprubí, posaven per sobre als locals. Després d'una cistella rival, el Sitges endollava un parcial 9-0 que obria una escletxa al marcador que va durar ben poc. Un parcial de 2-9 pels visitants els apropava 68 a 65 a punt d'entrar al darrer minut. Per fortuna pels sitgetans, al darrer quart el Pallejà no va estar encertat en els tirs lliures, i els de casa sí. Dels 13 tirs lliures llençats pel Pallejà al darrer quart, només va anotar 5. El Sitges, al contrari, transformava els tirs lliures de les faltes tàctiques del Pallejà, en un intent d'aturar el cronòmetre que va resultar estèril. Final de partit, 76 a 68.

En l'apartat anotador va destacar en Bustos amb 18 punts, Uri amb 16, en Fer amb 11 i l'Àngel, que només amb 15 minuts de joc va anotar 10 punts i va agafar 7 rebots. També cal destacar el treball defensiu d'en Valerio, que a més va anotar dos tirs lliures decisius. Durant la seva presència a la pista el balanç de punts va ser positiu pel Sitges en +14.

El proper cap de setmana la mini lliga descansa.

El proper dissabte dia 1 de maig a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Bàsquet Pratenc 1 - Lisant

C.T. Sènior A masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges “B”

Deivis, Nogales, Sánchez, Piñero, Villar, Porras, Emde, Baig, Vicente, Marimón, Almirall.

Entrenador: Galdric Bover

DESCANS

El proper partit del sènior “B” serà el dia 24 d’abril al Pavelló de Pins Vens a les 18.00 hores de la tarda, contra el Bàsquet Sant Sadurní

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

Bàsquet Sitges

P.Massana, D.Arjona, D.Hurtado, N.Bellmonte, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas, A.Valera, H.Mata, A.Bielsa, M.Bielsa, I.Ramirez.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

DESCANS

El proper partit del sots 21 serà el dia 24 d’abril al Pavelló de Pins Vens a les 19:30 hores de la tarda, contra el C.B. Castellbisbal Groc.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

Basquet Sitges “A”   63
CB Esparreguera “B”    44

M. López 10, M. Rubí 4, Oriol 6, Jordi 3, Karim 16, Lukai 9, Alain, Sergi 3, Pau 2, Fernando, M. Bernat  2, Antonio 8.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :  15-6     14-13      19-18  15-7

Quart partit de lliga del junior del CB Sitges amb un balanç de dues derrotes i una victòria, justament a l’últim partit contra el mateix rival. Després de dos partits molt dolents, els blancs havien aconseguit refer-se i millorar el seu joc, ara calia veure si només havia sigut un partit excepcional o era la dinàmica que volien crear en els següents partits.

Partit jugat dissabte 17 d’abril a les 12:00 a Pins Vens. Els blancs van arrancar el partit amb molta intensitat i concentració, això va permetre aconseguir una bona diferencia al marcador després de 10 minuts de joc. Al segon quart aquesta intensitat va baixar, sobretot a nivell defensiu, probablement per la diferència al marcador, però no es pot permetre això en un equip que conta amb 15 jugadors, ja que cada setmana es queden fora de la convocatòria 3 jugadors i els minuts estan molt cars.

Arranquem la segona part amb una dinàmica molt semblant, defenses dels dos equips poc intenses que permiten circulacions de pilota còmodes i percentatges en els llançaments alts. Tot i tenir moments de desconnexió i precipitació, en cap moment es detecta perill al marcador i els locals aconsegueixen controlar el partit. Últim quart amb 11 punts de diferència pels sitgetans i els visitants comencen a demostrar símptomes de cansament. Això permet situacions clares de contraatac per part dels locals i cistelles fàcils.

Destacar de manera positiva la circulació de la pilota constant durant tot el partit buscant al company desmarcat en tot moment demostrant que si es volen assolir els objectes proposats a inici de temporada, el JO ha de desaparèixer i mirar per l’EQUIP.

El proper dissabte dia 1 de maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al  C.B. Sant Andreu Groc

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Bàsquet Ribes     67
Bàsquet Sitges “A”    57

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Bàsquet Ribes.

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Bàsquet Sitges “B”    69
Bàsquet Samà Vilanova CMC   68

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 14:15 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova CMC

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Bàsquet Sitges “C”    70
C.B. Castelldefels 2005    29

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte    Delegat: E.Sanguineti

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Castelldefels 2005

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Don Relax – C.B. Igualada “B”
Bàsquet Sitges “A”

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

Partit Ajornat

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Don Relax – C.B. Igualada “B”

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

C.B. Esparreguera Negre   72
Bàsquet Sitges “A”    49

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Esparreguera Negre.

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    35
Bàsquet Samà Vilanova MMA   85

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova MMA.

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    54
BC Sant Joan Despí “B”      4

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despí “B”

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges - Blanc
Bàsquet Llor “A”

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

Descans

El proper del dia 8 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CB Gavà baby’s 13-14

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca escola.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

Bàsquet Sitges – La Oca

B.Arrive, M.Reigosa, C.Miro, E.Camprubi, B.Flores, M.Muntada, L.Nogal, A.Roig, M.Herrero, O.Gutierrez, J.López, C.Arrufat, M.Granja.

Entrenador: Ignasi Vicente     Delegada: Esther Aldehuela

DESCANS

El proper partit del sènior  serà el dia 2 de maig a les 16.00 hores, amb desplaçament a la pista del BF Castelldefels B

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

CES Bosco Rocafort    36
Bàsquet Sitges – La Oca    60

A.Gonzalez, G.Marcos, I.Perez, B.Salvat, J.Luguera, A.Rodriguez, X.Santin, M.Mestres, M.Prat, H.Blade, D.Granados, M.Martorell, N.Gil.

Entrenadors:  Martin Emde i Hamzah Baiz   Delegad:

El proper partit el diumenge dia 2 de maig a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Orlandai.

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover    Delegad:  Martina Granja

Proper partir DESCANS

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

Bàsquet Sitges     60
C.B. Santpedor     37

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora:  Clara Miro    Delegad:  Antonio Sánchez

El proper partit el dissabte dia 24 d’abril a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santpedor.

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

Bàsquet Sitges     36
C.E. Xamba Taronja    32

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen    Delegad:  Pedro Gil

El proper partit el diumenge dia 25 d’abril a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba Taronja