Rugbi

El Terranova queda fora del cinquè i sisè lloc en l’últim minut

Aquest dissabte passat començava la mini lligueta entre els quatre aspirants per la classificació general de la Lliga Catalana Sub.18

Un Químic ER vs. Terranova (RC.Tarragona/SEL Vilanova/Rugby Nova Olivella i RC.Reus), a la Foixarda, 17h; i un RC.Sitges vs CNPoble Nou, 15h, a Santa Barbara.

El Químic ER donava la campanada en els últims minuts del partit, amb un Terranova, que donava per guanyat el matx i que finalment perdia per 34 a 32. Un partit que va tenir emoció fins al final, on els dos equips participants van tenir alternatives al marcador en varies fases del partit, i quan semblava que l’equip d’Ulises anava a emportar-se els punts, una jugada de mala sort feia que l’equip de casa es fes amb la victòria per només 2 punts de diferència, una llàstima! Sembla que el Tarraco finalment jugarà per una meritòria setena i vuitena plaça. La cinquena i sisena se la jugaran el Químic ER i un representant del Garraf, el RC. Sitges, que va guanyar a Santa Bàrbara al CN Poble Nou, per 40 a 7.

El títol sembla que finalment se l’emportarà el CR. Sant Cugat o el FC. Barcelona després d’eliminar al RC. Gòtics, per 29 a 12; i FC. Barcelona, que va fer el mateix amb UE. Santboiana per 0 a 25. Tercer i quart lloc serà un partit molt disputat entre l’UE. Santboiana i RC. Gòtics.