El derbi es queda a Les Roquetes

El Sitges-Suburense sumava la primera derrota del campionat

Penya Jove 2 – Sitges-Suburense 1

El Sitges Suburense juga molt seriosament però l’acaba pagant a la segona part per un Penya Jove fent molt de mal a les contres.

És cert que l’equip de Dani Pujol que contava amb la baixa del tot significativa de cara Barraca de Nico Garcia Munté va saber llegir a la perfecció el guio d’aquest enfrontament i de fet ho va saber controlar al primers 45 minuts, el gol matiner a la represa va fer creure i de que manera a la Penya Jove que tot i trobar pocs espais va saber trencar el bon fer de l’equip de Dani Pujol, les seves sortides a la contra així com les qualitats del seus jugadors feia   molt del mal amb un joc de contraatac a un Sitges sorprès però dintre del mateix fins el xiulet final.

El partit va deparar una primera part ben jugada pels dos equips però que potser es va trobar una mica més còmode el Sitges-Suburense que al minut 36 en una errada en defensa de la Penya Jove Guillem Gracia posava el 0 a 1 amb el que es va arribar al descans.

La lesió de Javi Dorado en el darrer sospir de la primera meitat així com la sortida en fred passava  factura a l’equip de Sitges amb un gran gol de Marc Robert que va servir als locals per empatar el matx i saber-ho encarrilar amb un segon gol de Marc Robert en un magnífic passi de Carlos Contreras al minut 58, després és cert que la Penya Jove ho va intentar tot mentre que als Sitgetans els hi va mancar més arribada per encarar la recta final del temps reglamentari amb aquest ajustat 2 a 1 final.

Penya Jove: David Benito, Edgard Fontiveros, Aitor Villanueva, Marc Valle, (Vicenç Hurtado) Raul Mesa, (Rubèn Peña) Marc Robert, (Daniel Martínez) Kodro, Biel Galisteo, (Pau Bernadó) Jordi Contreras, Nicolas Anso, (Adam Retuy) i Carlos Contreras.

Sitges-Suburense: Javi Dorado, (Albert Garcia) Rafa Garcia, (Guillermo Cruselles) Gerard López, (Jano Ramos) Guillem Fonoll, Álvaro Montesinos, Alejandro Pérez, Dani Midcley, (Cristian Crosman) Bernat Sánchez, (Bruno Sastiaga) Guillem Viñola, Guillem Gracia, Marc Navarro.