Un empat que no fa justícia

L’equip sitgetà controla en joc i en marcador al primer temps però no acaba de matar el partit a la segona meitat i veu com el Monjos s’emporta un punt

CPS Sitges 2 – CP Monjos 2

Una victòria davant el Monjos pràcticament assegurava el segon lloc al final d’aquesta primera fase tenint present que l’equip sitgetà finalitzava aquí la seva participació, de fet la va tenir pràcticament però se li va escapar en el darrer sospir amb l’empat final dels penedesencs. Un CPS Sitges que va jugar molt intel·ligentment al llarg del matx però que en aquesta ocasió li va mancar el gol sobretot quan més ho necessitava, ara per tant ha  d’esperar a veure com acaba tot i saber si de segon o tercer format part dels quatre primers d’aquest grup se la juguin davant els quatre primers del grup B, això tots partint del punts que porten sumats.

Dos gols de Ferri Alemany al minut 10 i 17 van fer que s’arribés a la fi d’una molt bona part jugada per part dels dos equips, però ben controlada per l’equip sitgetà conscients del que es jugaven, seguien amb bon ritme els primers minuts de la represa mereixent el gol, escurçant la diferencia el Monjos al minut 14 aprofitant una falta directa per les 10 fetes del conjunt de Carles Busquet amb el 2-1 és cert que es va treballar per fer un tercer sense èxit, va faltar punteria i a manca de 45 segons l’equip penedesenc empatava, tot una gerra d’aigua freda per un Sitges que va voler però no va poder.

El cinquè inicial va ser el composat per Montoya, Ferran Ortoll, Biel Salvadó, Sergi Sabater i Dani Ferrer, també van jugar Ferri Alemany, Eloi Fernàndez, Aaron Carrasco i Marçal Monasteri.