Empat agredolç del Patí Vilanova davant el Sant Feliu

Esperpèntic joc de despropósits amb la data i horari. Dos jugadors del Patí afectats per les mesures anti covid

El C.P. Vilanova i el C.P. Sant feliu han empatat a cinc gols en el partit ajornat de la jornada 17 de l’OK Lliga Plata – Grup Sud, disputat al pavelló de la plaça de Les Casernes sense públic per les mesures sanitàries anti Covid, el toc de queda i l’horari imposat per la FEP.

Recordar que  abans d’ahir el partit estava ajornat per casos sospitosos de positius pel covid en un jugador del Patí (Paris), i en principi s’havia de disputar el dia 1, però al no confirmar-se i malgrat que un altre jugador del Patí (Garrido) era contacte, la FEP, va obligar a jugar ahir al vespre.

Res a dir si pretenien una competició neta, malgrat que el gran perjudicat era el Patí, però aquesta mateixa pretensió de joc net, la FEP se la passa per l’engonal -siguem educats- en l’OK Lliga femenina, amb aplaçaments més que sospitosos i que el Patí ha estat i està perjudicat. Senyors de la FDE: O tots frares o tots canonges.

L’empat d’ahir beneficia totalment al Sant feliu que amb el puntet manté la categòria, mentre que pel Patí és el mal menor i haurà de suar en el dos partits que li resten i estar pendents dels resultats de Burguillos i Las Rozas.

Del partit dir que va estar boig i pel Patí condicionat en més o menys mesura per la no alineació de Garrido i Paris –la seva veterania era important-, soplida pel joc i cor dels que hi van ser.

La primera part es va iniciar amb un gol matiner d’Aguilar, però en el següent minut empatava el Sant Feliu. Un segon gol vilanoví, Lecha, i un pènal no transformat van portar a que els visitants en el tram final capgiresisn el marcador.

En la segona part alternances en el marcador, falta directa per blava no transformada pel Sant Feliu, i capgirada del marcador amb un penal molt ben execuitat per Pintado. Mancaven 8 minuts i el Patí tenia els tres punts, però el Sant Feliu va posar tota la carn a la graella  per buscar l’empat que li era vital, i ho va aconseguir en el minut 20.

Ara en el cap de setmana el Patí juga contra l’Espanyol a La Sagrera i el dia 8 a casa, amb públic contra l’Alpicat, que com els blanc i blaus ho tenen tot fet.

Al Patí amb tres punts li va perfecte o amb algún altre resultat del Burguillos o Las Rozas equips que s’enfrontaran a Madrid en la darrera  jornada.

C.P. VILANOVA  5 - C.P. SANT FELIU 5

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Pintado,  Lecha, Gil, Aguilar, (cinc inicial), Vergés, Cuevas, La Laguna, Pàmias, Donoso (p.s.)

C.P. SANT FELIU.- Turon, Vera, Saladrigues,Villa, N. Figueras (cinc inicial) G. Figueras, Fajas, Buixaderas, Carcer.

ARBITRES: .-  Srs  J. Garcia i O. Puig

GOLS: 1A PART; 1-0 Aguilar (min 2); 1-1 Villa (min 3); 2-1 Lecha (min 8); 2-2 Villa (min 19); 2-3 G. Figueras (min 22). 2A PART; 3-3 Gil (min 3); 3-4 G. Figueras (min 4); 4-4 Vergés (min 14); 5-4 Pintado de penal (min 17); 5-5 N. Figueras (min 20).