El Patí Vilanova guanya a l'Espanyol i garanteix la permanència en l'OK Lliga Plata

La seva vixtòria i l'empat de Las Rozas ho fan possible

El Patí Vilanova seguirà l'any vinent a Ok Lliga Plata. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a 2 a l’Espanyol en el partit corresponent a la 19èna jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud disputat aquest vespre en horari unificat al Pavelló de La Sagrera de Barcelona.

Amb aquesta victòria i amb l’empat de Las Rozas a Alplicat, i amb l’afegit de la victòria del Burguillos, el C.P. Vilanova ha garantit la permanència en aquest grup Sud i son Santa Maria del Pilar, Burguillos i Las Rozas els que perden categória a manca d’una jornada pel final a disputar-la el proper 8 de maig.

Però anem a pams .La victòria del Burguillos era esperada, al jugar contra el ja descendit Sta. M. Pilar, malgrat que els ha costat més de l‘esperat i amb qualsevol resultat del Patí que no fos la derrota ja no tenia res a fer contra el Vilanova. El problema estava a Alpicat ja que  el Las Rozas arribava al descans amb victòria per la mínima a Lleida, mentre el Patí empatava.

Al començar la segona part marcava el Patí, però els madrilenys ampliaven l’avantatge. Desprès els dos gols –un per banda a Barcelona- ho deixava tot obert a l’espera de la darrera jornada. A manca de cinc minuts l’Alpicat escurça diferències, i un cop finalitzat el partit del Vilanova amb la seva victòria, a manca de 20 segons gol de l’empat de l’Alpicat en transformar una directa per targeta blava. Total final d’infart i el C.P. Vilanova que assegura la permanència.

Del partit del Vilanova dir que ha estat força equilibrat, amb uns locals que malgrat que ja tenien la feina feta han lluitat fins al final com ho demostra que en el darrer minut i escaig han jugat sense porter per intentar l’empat com a mínim.

El primer temps ha finalitzat sense que es mogués el marcador i només començar el segon temps Aguilar feia el primer gol vilanoví. Ja en la meitat d’aquest segon temps l’Espanyol ha empatat, però tot seguit Gil feia el segon gol i definitiu pels del Garraf.

Cal esmentar que avui el Patí ha anat amb dos handicaps. El primer haver jugat dijous al vespre contra el Sant Feliu (menys de 48 hores) i desprès amb tres baixes sensibles Paris i Garrido per temes sanitaris derivats del Covid i Pintado per acumulació.

Ara toca gaudir de la permanència i analitzar amb calma com ha anat aquesta temporada totalment anómala i atípica en tots els sentits.

S.D. ESPANYOL 1 - C.P. VILANOVA   2

Pista .- Pavelló Municipal de La Sagrera (Barcelona)

S.D. ESPANYOL.- Gisbert, Casado, Cañellas, Carrasco, Guell (cinc inicial) Rivero, López, Garcia, Norberto

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Gil, Vergés, Aguilar, Pàmies (cinc inicial) Lalaguna, Cuevas, Lecha, J. Martinez

ARBITRES: .- Srs G. Sandoval i J. Martinez

GOLS: 1A PART; Cap. 2A PART; 0-1 Aguilar (min 1); 1-1 Carrasco (min 17) 1-2 Gil (min 18).