Segona Catalana

L'AB Vendrell femení suma una nova victòria des de la defensa

Les taronges superen 46-35 al Salou, en un partit, on sempre porten la iniciativa

AB Vendrell - CB Salou. Eix

Nova victòria del sènior femení, que segueix invicte, després de tres jornades, en l’estrena a la segona catalana femenina. Aquesta vegada, les d’Eric Blay, van superar, pel resultat de 46-35, al conjunt del Salou, que sempre va anar a remolc de les locals, que guiades per una gran defensa, van dominar el joc i el marcador. Les del Vendrell, se situen segones, amb un balanç de 3-0, al subgrup 1A, d’aquesta segona catalana femenina. L’encontre començava igualat amb errades per part dels dos conjunts, 5-5 als 4’ de joc; a partir d’aquí, la intensitat defensiva de les vendrellenques, van provocar un parcial de 10-2, amb un triple de Natàlia Cifuentes, que deixava un 15-7, al final del primer quart.

En el segon període es va mantenir la mateixa tònica, i amb un Vendrell, que dominava el rebot, que li permetia tenir segones opcions, fet que va estirar fins al 21-9, el resultat; a partir d’aquí, les visitants, van endurir la seva defensa i amb ràpides transicions, van poder retallar, 25-18, el marcador, a l’arribar al descans.

A la represa, el domini de les taronges es va accentuar, de fet van dominar aquest tercer quart, plàcidament, la intensitat defensiva que provocava pèrdues i precipitació en el rival, va permetre tancat aquest període, amb un parcial d’11-5, que deixava un 36-23, a manca del darrer quart, amb un Salou, que es veia impotent per produir, en l’aspecte ofensiu. Molt tenia que canviar el decorat, en aquets últims minuts, perquè, la victòria no es quedés a Coma-ruga, les visitants, van reduir la diferència, 38-28 a set minuts del final; de tota manera, en una fase on el joc es va travar i costava molt anotar, les del Baix Penedès, en van sortir beneficiades, controlant el ritme que més els hi convenia i van marcar diferències, amb el 46-31, a poc més d’un minut pel final.

Dissabte, l’AB Vendrell, rebrà la visita del conjunt de l’Àguiles, al pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Pous, Jané (4), López (2), Gutiérrez (3), Pérez (3), González (5); Rigal (1), Marco (8), Cifuentes (11), Cabrera, Garcia (2), Peregrín (7). 6/15 tirs lliures, 2 triples anotats.

Parcials: 15-7, 10-11 (25-18), 11-5 (36-23), 10-12 (46-35).

Per la seva banda, el sènior masculí, que descansava aquesta jornada, es desplaçarà el proper dissabte, a la pista del Casal Vilafranca, per jugar el derbi penedesenc, de la segona catalana.

El sènior B masculí, que també descansava aquest cap de setmana, rebrà diumenge a Coma-ruga, la visita de l’AD Torreforta B, en partit de la tercera catalana.