Gimnàstica rítmica

Júlia Bóveda bronze al Campionat de Catalunya

Sara Queral aconsegueix la 8a posició i junt amb la Júlia es classifiquen pel Campionat d'Espanya nivell base

Júlia Bóveda en un exercici de la competició. Eix

El passat dissabte 24 d’Abril de 2021, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Rítmica Individual nivell Base, organitzada per a la Federació Catalana de Gimnàstica, que va tenir lloc a la població de Torredembarra. Aquesta competició, a part d’atorgar els títols del campionat Català, també es classificatori per a participar al campionat d’Espanya Individual nivell Base que es celebrarà el proper mes de Maig.

El Club Rítmica Vilafranca hi va participar amb les 6 gimnastes individuals federades nivell Base.

Les gimnastes participants van ser, Júlia Bóveda en categoria Aleví que va competir amb l’aparell de pilota, la gimnasta Infantil Carlota Vives que també va realitzar un muntatge amb l’aparell pilota, i les gimnastes cadets Júlia Arnan, Sara Queral, Anna Barbal i Patricia Chacón que van competir amb l’aparell de maces.

Júlia Bóveda va aconseguir la medalla de bronze, i Sara Queral, va obtenir la 8a posició de la seva categoria. Ambdues gimnastes van aconseguir classificar-se per al campionat d’Espanya, gràcies a les seves puntuacions i fantàstiques actuacions. A més destacar la 12a posició de la Júlia Arnan, que es va quedar a dues posicions per obtenir la classificació pel campionat espanyol.