Caiac

Torna la Lliga Catalana de Caiac de Mar

Les dues sortides de Vilanova formen part del 1r Memorial Alfred Milà, un dels fundadors del club Inuit, que malauradament ens va deixar l'any 2016

Trofeu Ciutat de Vilanova de caiac. Eix

Trofeu Ciutat de Vilanova de caiac. Eix

La Federació Catalana de Piragüisme, s'ha decidit tornar a organitzar la Lliga Catalana de Caiac de Mar. La prova de Vilanova i la Geltrú (9 de maig de 2021) estarà organitzada pel Club de Piragüisme Inuit, a la platja de Ribes Roges.

Hi hauran dues proves

La prova de Lliga Catalana està oberta per a categoria surfski i els/les participants faran un recorregut de 19 km aprox. El recorregut dependrà de les condicions del mar i del vent, ja que amb aquestes embarcacions es busca la onada i el vent, i depenent de les condicions del dia de la prova el circuit serà un o altre. Així doncs:

Si entra vent de llevant: Platja del Garraf - Vilanova

Si entra de Garbí: Platja de Coma-ruga - Vilanova.

Si el mar està com un plat i no fa vent, es faran 2 voltes a un circuit que es muntarà amb sortida i arribada davant del club.

La prova OPEN (per a tothom) d'uns 8-10 km on hi podran participar les categories surfski iniciació, la categoria tradicional on podrà participar qualsevol persona amb el seu caiac de mar tradicional (no té per que ser un surfski). En aquesta sortida hi haurà també classificació final, però NO es puntuarà per la Lliga Catalana.

Les dues sortides estaran dintre del 1r Memorial Alfred Milà, un dels fundadors del nostre club Inuit, que malauradament ens va deixar l'any 2016.

A part de la prova esportiva, es muntarà fora de la zona de competició un mercat de piragüisme i activitats nàutiques on les botigues i negocis relacionats tant amb aquest esport, així com la resta de les entitats de l'Estació Nàutica que podran posar un stand i oferir les seves activitats i productes a la gent que estigui interessada.

Dades de la Prova:

- Data: 9 de maig del 2021.

- Lloc: Platja de Ribes Roges (Vilanova i la Geltrú).

- Distància : Sortida elit: 19km. Sortida open: 8 km.

- Organitzador: Club Piragüisme Inuit

- Hora de sortida prova elit: 12:00 hores.

- Hora de sortida prova open: 12:10 hores.

- Recollida de dorsals: El mateix dia de la prova a partir de les 10:00

- Preu inscripció: 15€ federats, 27€ no federats (inclou llicència de dia).

- Lloc per inscriure’s: www.fcpiraguisme.com

- Data màxima d’inscripció: el dimecres anterior a la celebració de la prova

- Enllaç de la prova: Federació Catalana de Piragüisme

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!