Bàsquet

El Cadet A i el Preinfantil Masculí s’imposen als derbis

Cap de setmana de descans per sèniors, júniors i Sots21 del CB Ribes, però ple de bons partits

CB Ribes Sant Pere de Ribes 28-04-2021 20:08 Lectures 330
Cadet A CB Ribes - CB Sitges. Eix

Cadet A CB Ribes - CB Sitges. Eix

El Cadet A va ratificar la seva superioritat respecte el Sitges amb una victòria molt més contundent que al primer partit (45-70). Els de Mingo segueixen una mica encallats en atac, però van fer una bona feina defensiva.

L’altre equip que jugava un derbi per segona setmana consecutiva era el Galo Mateo Preinfantil Masculí. Els de Pere Sanz van tornar a imposar-se davant el Samà, altre cop en un partit emocionant, però aquesta vegada resolt amb més diferència a favor dels ribetans (57-46).

Molta menys feina va tenir l’Infantil Masculí de Nivell A, que no va trobar rival en l’Almeda-SAMC i va tancar acta a les primeres de canvi (53-3).

Encetem el bloc de derrotes amb una de molt meritòria, la del Ferroli Cadet Masculí B contra el Casal de Vilafranca. Els de Joan Carreras van plantar cara al rival en tot moment, millorant molt el resultat del partit d’anada (47-52).

Per la seva banda, el Ferroli Preinfantil Femení no va tenir opció a la pista del BBA Femení 2008 i va caure per 59 a 32.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No