Rugbi

Finalment el Terranova S18 acaba la lliga vuitè

Rafa Linares Olivella 03-05-2021 16:21 Lectures 330

Aquest diumenge el Terranova S18 es jugava a l’últim partit de lliga la setena plaça, a les 12h, la camp del CN. Poble Nou, a la Mar Bella.

Gran partit dels nois de Ulisses on la curta plantilla per culpa de les lesions i el cansament van fer mal al combinat amb un marcador de 36 a 27 final.

Acaba la lliga i l’equip del combinat aconsegueix un meritori vuitè lloc a una lliga on el nivell ha estat per treure’s el barret, tots contra tots. Una temporada atípica, amb un format de Campionat d’Espanya, i sense categories, on el Terranova a donat la cara en cada un dels partits disputats durant dos mesos. Ara toca la Copa, on segurament serà un format molt semblant, amb tres partits assegurats.

Campió de Lliga:  CR. Sant Cugat, i subcampió FC. Barcelona. Tercer i Quart lloc, RC. Gòtics i UE. Santboiana. Cinqué, RC. Sitges i sisé, ER.Químic.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No