El CB Sitges s'imposa al Pratenc

Cròniques i resultats dels partits disputats el passat cap de setmana pels equips del Club Bàsquet Sitges

Victòria dels sitgetans contra el Pratenc. Eix

C.C. Segona  masculí - fase regular – grup 03B

Bàsquet Sitges – La Guixeta   73
Bàsquet Pratenc 1 – Lisant   63

F.Albaladejo 8, J.Bustos, O.Camprubi 25, N.Guillen 8, J.Mateo, M.Perez 10, A.Ruiz 2, V.Siriaco 3, A.Miguelsanz , M.Gosalvez, N.Velasco 10, Omar Thiam 7.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 12-14   24-21   19-13   18-15.

Dissabte passat a les 18:00 es va jugar a Pins Vens el cinquè partit de la mini lliga de segona divisió catalana, que van enfrontar el Sènior A del Bàsquet  Sitges-La Guixeta i el Bàsquet Pratenc 1. Els sitgetans arribaven al partit amb un balanç de 3 victòries i una derrota, i els del Prat amb dos partits guanyat i dos perduts.

El partit va seguir la tònica de màxima igualtat pròpia dels equips de la categoria. Inici no gaire encertat per part de tots dos equips, amb errades i joc embotat. Aquesta manca de fluïdesa en el joc es traduïa en un pobre marcador final del primer quart favorable als visitants, 12-14. Els locals no veien la manera de trobar llançaments clars i s'estavellaven contra la bona defensa d'ajudes del Pratenc. No hi havia manera de treure avantatges a l'hora de dividir la defensa i les passades eren força imprecises, provocant possessions al límit i llançaments forçats.

El segon quart va ser una mica més dinàmic, la pilota va rodar una mica més en atac, i per sort va anar acompanyat d'encert en el llançament exterior. El Sitges va plantejar una defensa en zona 2-3 combinada amb una defensa mixta sobre el número 8 visitant, David Manzano, que s'havia mostrat molt efectiu en el llançament exterior en el primer quart. El Sitges es va recuperar en el marcador i va arribar al descans amb un mínim avantatge, 36-35, que hauria d'haver estat una mica més ampli de no ser pel desencert dels locals en el llançament de tir lliure. Quedava tot obert per la segona meitat.

A la represa, el Sitges va provar de sorprendre el Pratenc amb una defensa 1-3-1 que va durar el que van trigar els visitants a encistellar tres triples en els tres llançaments que van fer. Lliçó apresa i retorn a la defensa individual. Per sort, l'Uri Camprubí estava inspiradíssim, va mantenir l'equip amb dos triples, i quan pitjor pintaven les coses i els del Prat obrien una escletxa al marcador, 42-47, l'Uri va aportar 9 punts al parcial de 13-0 que posava als sitgetans 8 punts a dalt al marcador. Van ser els millors minuts de joc dels locals, i el quart finalitzava amb un 55-48 esperançador.

Però en aquesta categoria no s'hi val a badar. El Sitges patia molt sota cistella, tot i que els pivots lluitaven moltíssim, la fortalesa del número 56 visitant, David López, castigava constantment amb segones opcions i tirs lliures que donaven vida al Pratenc, que al minut 3 de joc ja estava a només tres punts. L'Àngel Miguelsanz hi posava totes les ganes, però els quilograms es notaven en la lluita sota cistella.

L'Omar Thiam va haver de retirar-se amb molèsties al bessó i l'Aleix Ruiz es va quedar sol davant del perill, fent una bona feina per aconseguir igualar la lluita sota el cèrcol. Al minut cinc, dos triples, un d'en Nacho Velasco i un altre d'en Mauro Pérez, posaven 9 punts a dalt als Sitgetans, que va saber administrar la diferència fins al 73-63 final.

En l'apartat anotador, va destacar l'efectivitat de l'Uri Camprubí amb 25 punts i una excel·lent sèrie 4/5 TL, 3/3 T2 i 5/8 T3, 27 de valoració. També cal destacar en Nacho Velasco amb 10 punts i 11 rebots i en Mauro Pérez amb 10 punts

Ara tocarà patir de debò diumenge dia 9 de maig a les 12:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Pratenc 1 – Lisant, en el partit de tornada.

C.T. Sènior A masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges “B”

Deivis, Nogales, Villar, Sánchez, Piñero, Porras, Emde, Baig, Vicente, Marimon i Almirall.
.
Entrenador: Galdric Bover

Jornada de DESCANS

El proper partit del sènior “B” serà el dia 9 a les 17:30 hores a la pista el Bàsquet Sant Sadurní

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

Bàsquet Sitges

P.Massana, D.Arjona, D.Hurtado, N.Bellmonte, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas, A.Valera, H.Mata, A.Bielsa, M.Bielsa, I.Ramirez.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

El proper partit del sots 21 serà el dia 9 de maig a les 13:15 hores a la pista del C.B. Castellbisbal Groc.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

Basquet Sitges “A”         52
C.B. Sant Andreu Groc    51

M. López 3, M. Rubí 3, Oriol 10, Jordi 2, Karim, Lukai, Alain 8, Sergi, Pau 4, Fernando 7, M. Bernat 7, Antonio 8.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 10-14   14-22   10-6   18-9

Inici de partit amb molts dubtes i poca intensitat defensiva. Situacions clares per anotar dels visitants i pèrdues de pilota no forçades. Tot i així, només marxem 4 punts de diferencia al final del primer quart. Segon quart i mateixa dinàmica, permetent cistelles de tres punts sense defensar a un equip que a priori no era tirador i els anota i poc encert i dinamisme a l’atac. Continua el recital de pilotes perdudes i poca lectura de joc per saber quan córrer i quan jugar en estàtic. Encara que, a partit d’una pressió tota pista s’aconsegueix anotar un parcial de 8-0 i retallar les distàncies al marcador.

Comença la segona part i els 5 jugadors de pista i els 7 de banqueta comencen a despertar, sense encert però amb una actitud que no es pot millorar. Treballant amb molta intensitat, massa en molts moments, i amb el desig de guanyar, poc a poc els blancs retallen la distància. Fins aconseguir només 8 punts de diferencia per l’últim quart. Recordar que havien sigut 21 punts de diferencia en diferents parts del partit. Últim quart, els visitants sense alè intenten aguantar la pressió constant dels blancs, però la gran intensitat i les ganes d’aconseguir una nova victòria dels locals fa que no aconsegueixin tirs alliberats i el seu percentatge baixi molt. En canvi, els sitgetans, tot i no tenir un gran percentatge i tirs clars, a base de treball i esforç, aconsegueixen capgirar el marcador i endur-se un partit amb un final amb polèmica arbitral.

Cal millorar en molts àmbits del joc, però hi ha una cosa que no es pot recriminar a aquests nois, que són les ganes, l’esforç i el sacrifici que fan dia si, dia també.

Proper partit dissabte 8 de maig a les 17:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu Groc amb l’objectiu d’aconseguir la quarta victòria de la temporada.

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Bàsquet Sitges “A”

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 9:00 hores, a la pista del Catalana Occident Manresa Vermell

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 16:15 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Bàsquet Sitges “C”

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte    Delegat: E.Sanguineti

El proper partit el diumenge dia 9 de maig a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Vermell.

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

El proper partit el dissabte dia 8 de maig  a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Esparreguera Verd.

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova Verd – AKO.

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Club Bàsquet Martorell.

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.E.B. Pallejà

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges - Blanc

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

El proper del dia 8 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CB Gavà baby’s 13-14

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca escola.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

BF Castelldefels B     60
Bàsquet Sitges – La Oca    45

B.Arrive 2, M.Reigosa 2, C.Miro 2, E.Camprubi 8, B.Flores 8, M.Muntada, L.Nogal 2, A.Roig 6, M.Herrero 4, O.Gutierrez 3, J.López 8, C.Arrufat, M.Granja.

Entrenador: Ignasi Vicente     Delegada: Esther Aldehuela

Parcials:   15-5   17-17   15-10   13-13

El sènior femení disputava el tercer partit de la temporada després d'un mes sense competir.

Les de Castelldefels des del primer moment ha portat el ritme del partit i no han donat opció a les sitgetanes. Més ritme de joc, menys pilotes perdudes i domini del rebot han estat les claus perquè les locals dominessin d'inici a fi.

La setmana que ve esperem que les nostres noies puguin competir.

El proper partit del sènior  serà el dia 8 de maig a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al BF Castelldefels B

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

Orlandai      48
Bàsquet Sitges – La Oca    64

A.Gonzalez, G.Marcos, I.Perez 25, B.Salvat 7, J.Luguera 8, A.Rodriguez 2, X.Santin, M.Mestres, M.Prat 7, H.Blade 3, D.Granados, M.Martorell 6, N.Gil 6.

Entrenadors:  Martin Emde i Hamzah Baiz   Delegad:

Parcials:   11-13   10-6   12-19   15-26

Tercer partit de temporada, tercera victòria, tot i que no hem començat a jugar fins l'ultim quart. Després d'una primera part amb molt poc encert per part dels dos equips, a la segona part vam poder començar a jugar el nostre joc i aprofitar els contraatacs.

Destacar el bon partit d'Ines amb 25 punts

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 19:15 hores, , el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al  Orlandai.

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover    Delegad:  Martina Granja

Proper partir DESCANS

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al C.B. Cornellà B.

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora:  Clara Miro    Delegad:  Antonio Sánchez

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Castellbisbal Lila.

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen    Delegad:  Pedro Gil

El proper partit el dissabte dia 8 de maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al BBA Femení 2009