Handbol

L’infantil masculí Beauty Privee entre els millors equips de Catalunya

Celebració de la victòria contra Palautordera que donava el passi a quarts de final. Eix

Dels 5 equips base del Handbol Ribes que estan competint a Lliga Catalana (màxima lliga de Catalunya) el conjunt que està tenint més èxit és el Infantil Masculi Beauty  Privee. Aquesta temporada la fase final es juga en format copa (eliminatòries directes). Fa dues setmanes es van enfrontar en vuitens de final al Palautodera, al qual van superar en dos partits emocionants per 28-26 (a casa) i 27-28 (a domicili).
Aquest cap de setmana passat tocava jugar els quarts de final contra el Avannubo La Roca. Al partit del dissabte els nois de Ruben Piñol i Martí Monasterio van sortir a la pista sense complexos i van aconseguir que el partit estigués igualat en els primers minuts. A partir del minut 13 una gran actuació del porter rival i ràpids contraatacs van provocar un parcial de 0-5 (del 6-7 al 6-12) a favor de La Roca. El resultat al descans va ser de 9-13.En la segona part el Avannubo La Roca va fer valer la millor qualitat individual d'alguns jugadors i va aconseguir augmentar la diferència fins al 22-30 final.

Tothom tenia clar que una remuntada en el partit de tornada del dia següent seria gairebé impossible. Malgrat això els Ribetans van sortir a la pista del Pavelló Nou de La Roca amb la intenció de jugar-li de tu a tu al rival. Ruben Piñol va plantejar una defensa 3 – 3 la qual va crear inseguretats en l'equip rival. Al descans els Ribetans només perdien de 3 gols. En la segona part els infantils del Ribes es van sentir més i més còmodes, i aprofitant que La Roca va fer jugar a alguns jugadors menys habituals, al final es va aconseguir la victòria per 26-29.
Malgrat l'eliminació, els Ribetans van quedar molt satisfets d'haver pogut competir al mateix nivell que un dels millors equips de Catalunya.
Ara toca lluitar pel cinquè lloc (contra el St Cugat) que seria la millor classificació d'un equip del Handbol Ribes a Lliga Catalana.

Altres resultats:

Sènior Femení i Masculí descansen

Ribes Cadet Femení Negre – Coope St Boi 31 – 30 (Lliga Catalana)

Ribes Cadet Femení Vermell – St Joan Despí B 18 – 23 (Primera Catalana)

Ribes Juvenil Masculí – Cambrils 34 – 25 (Primera Catalana)

Ribes Infantil Masculi Negre B – Castelldefels 24 – 31 (Primera Catalana)

CH Vilanova i La Geltru – Ribes Infantil Masculí Vermell 17 – 13 (Segona Catalana)