El Patí Vilanova tanca els curs amb victòria sobre l'Alpicat

Victòria en un partit sense pressió

Els jugadors del Patí Vilanova celebrant la victòria. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat al C.P. Alpicat per 5 gols a 4 en el partit corresponent a la 22èna jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud, disputat aquest vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes.

Amb aquet partit es tanca enguany la competició de l’OK Lliga Plata en el seu grup Sud pel que fa als dos equips, ja que tant els del Segrià com els del Garraf, el resultat és intrascendent, tant cara a l’ascens de categòria com al descens.

Respecte al Patí, avui hem tancat una temporada si més no problemàtica, amb final feliç, però que ens ha portat a que la direcció tècnica  ha passat per tres mans, amb situacions derivades del covid i trencadissa important d’interrelacions. Temps hi haurà per analitzar amb serenor el que ha passat i quina és la perspectiva cara a la nova temporada en tots els camps, presidència de l’Entitat, disponibilitat económica, tècnic, jugadors, etc.

Comentar que avui ha estat el darrer partit d’Aguilar que es retira de l’hoquei, i que han entrat en joc pel Patí varis jugadors poc habituals, com per ejemple la parella de porters que al llarg de la temporada han tingut el rol de porters suplents.

Una primera part pel Vilanova amb un inici estrambótic ja que abans dels 15 segons ja s’havien marcat dos gols -un per equip- i que el Patí ha anat desprès sempre per endavant al marcador, arribant al descans am un marcador de 5 gols a 2.

La segona part ha estat controlada per l’Alpicat, ja que el Patí ha anat de més a menys, i aquesta situació ha portat a que a manca de menys de 10 minuts el diferencial hagi arribat al mínim. Els lleidatans han jugat el darrer minut amb cinc jugadors de pista. Total, victòria per la mínima del Patí i tots contents.

C.P. VILANOVA 5 - C.P. ALPICAT 4

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Pérez, Aguilar, Gil, Paris, Garrido (cinc inicial), Pamies, Pintado, Lalaguna, Martínez, Ramirez, Donoso (p.s.).

C.P. ALPICAT.- Casals, Serret, Fernandez, Zilken, J. R. Serret (cinc inicial) Mataix, Besolí

ARBITRES.-  Srs. D. Pedrola i J. Reverter

GOLS: 1A PART; 0-1 Serret (als 5 segons); 1-1 Garrido als 10 segons; 2-1, garrido (min 5); 2-2 Fernandez (min 8); 3-2 Aguilar (min 9); 4-2 Martinez (min 20); 5-2 Aguilar (min 24).. 2A PART; 5-3 Zilken (min 20); 5-4 (Serret min 17)