Sumen tres punts molt bons

Els de Dani Pujol es retroben amb el triomf després de tres jornades de no fer-ho amb dues derrotes i un empat

Sitges-Suburense – Ateneu Igualadí. Eix

Sitges-Suburense 2 – Ateneu Igualadí 1

Victòria del tot treballada del Sitges-Suburense en uns d’aquets enfrontaments complicats, l’equip sitgetà que s’avançava al marcador als primers 19 minuts del matx es va trobar en tot moment amb un rival molt lluitador que en cap moment donava l’esquena a l’encontre, i fins i tot tenia les seves opcions, una victòria que el deixa cinquè a la taula amb 18 punts després de 10 partits disputats amb cinc de guanyats, tres empatats i dues derrotes, amb 22 gols a favor i 18 encaixats.

El cert va ser que tot i no jugar un bon partit l’equip de Sitges va creure en tot moment en acabar guanyant saben però la dificultat imposada en tot moment pels igualadins, intentant en tot moment sorprendre amb un futbol fàcil i ordenat, s’inventava un gran gol pràcticament sense angle de llançament posant als seus per davant al minut 19, després ells van pressionar de debò tot i que als descans s’anava amb aquest solitari 1-0.

Al minut 69 el visitant Gerard empatava pels seus, el 1-1, tenint a partir d’aquest moment més entrega que brillantor, l’equip sitgetà anava controlant i generant més perill, el gol que els va donar els tres punts arribava després de fer-li penal a Viñola que Marc Navarro no perdonava al minut 77, posant el 2 a 1 amb el que els donava els tres punts tot i el patiment per aconseguir-ho.

Sitges-Suburense: Albert Garcia, Rafa Garcia, Guillermo Cruselles, Pau Ortiz (Dani Midcley 59) Gerard Lopez, (Alejandro Pérez 85 ) Marc Martínez, (Guillem Fonoll 59) Bernat Sánchez, Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, Guillem Gracia, (Raul Barneda 80) Marc Navarro i (Bruno Sistiaga 85).

El Sitges-Suburense descansa en aquesta jornada degut a que el Carme es va retirar.