El Sènior Femení no para i segueix sumant

El Samà Femení “A” guanya al Vedruna Gràcia “A” per 74 a 51 i suma la seva sisena victòria consecutiva

El Samà Femení “A” va guanyar al Vedruna . Eix

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA va guanyar al Vedruna Gràcia “A” per 74 a 51 punts a l’Isaac Gálvez en un partit que es va poder seguir en directe pel canal oficial del Samà a Twitch.

Les de Rubén Tenor van rebre les barcelonines per seguir invictes des que es va reprendre la lliga de primera categoria catalana. L’equip local va iniciar un partit amb molta intensitat que va durar durant tot l’enfrontament. Gràcies als contraatacs, el Samà va poder trencar el partit i anotar amb facilitat a la cistella. Al joc ofensiu, va caldre sumar-li el defensiu. Les vilanovines van partir amb una defensa molt intensa que no va deixar respirar a les visitants, fins el punt de no deixar-les llençar al cercle. El matx va seguir funcionant amb fluïdesa i facilitat per les samistes, recuperant pilotes i rebots i sortint a l’atac amb l’ajuda de les pivots. Després d’una primera part perfecte, les de Tenor no van baixar el ritme de partit. Van seguir jugant al mateix nivell ofensiu, amb diversos contraatacs, i defensiu, amb una defensa forta. Finalment, les visitants van poder anotar alguns punts gràcies als tirs lliures.

El Samà s’endú una altra victòria a casa en un partit que ha liderat des del primer minut. Les de Tenor descansen la pròxima jornada i seguiran lluitant el 22 de maig contra el Tarraco CBT.

El Sènior Masculí torna a perdre

El Samà masculí “A” perd contra el CB Morell “A” per 46 a 51 punts

L’InterSport Olaria-Bàsquet Samà Vilanova SFA va perdre contra el CB Morell “A” per 46 a 51 punts a l’Isaac Gálvez en un partit que es va poder seguir en directe pel canal oficial del Samà a Twitch.

Els de Joan Pozo no van tenir el dia. Els samistes, convençuts del bon partit que van fer la jornada anterior i amb el públic al seu favor, no van saber gestionar el matx. En l’atac, els vilanovins no van poder encistellar amb facilitat per poder apropar-se al marcador rival. Tot i les mancances ofensives, la defensa dura dels de Pozo ha permet estar dins del partit des del primer minut. Les baixes locals han sigut un factor clau en la derrota, però la tornada al parquet de Marc Vilargonter i Víctor Douton han facilitat l’enfrontament.

Finalment, el Samà no ha pogut endur-se la segona victòria i seguiran lluitant el 22 de maig contra el Ribes, atès que descansen la pròxima jornada.