Rugbi

Gran triangular del Terranova a Saragossa

Ara toca disputar la Copa d’Argent el proper dissabte

Aquest dissabte a terres aragoneses, Saragossa, el Terranova S18 disputava un triangular com a preparació a la Copa Catalana d´Argent, que s´enfrontarà a semifinals amb l’equip del Baix Llobregat, RC. Martorell.

Després de tres hores de viatge i uns 300kms els nois d’Ulisses començaven el torneig enfront de l’equip amfitrió, el RC. Fènix Saragossa. L’equip saragossà es va posar per davant 12 a 0, però poc després l’equip del combinat retallava distàncies amb un 12 a 7, així acabava la primera part amb l’opció de donar-li la volta al marcador, a la segona part. Però, el Fènix va sortir molt endollat i amb un 17 a 7, i un 24 a 7, final va liquidar les esperances de l’equip visitant. Només quedava guanyar, al segon partit del triangular, i amb un altre ós ben dur, el RC. Majadahonda de Madrid.

Començava posant-se per davant l’equip d’Ulisses amb un 5 a 0 i molt bon joc. 10 a 0, 17 a 0, 19 a 0, semblava que anava a caure un marcador d’escàndol, però l’equip madrileny retallava distàncies amb la seva primera marca, 19 a 5, i es posava les piles, amb un 19 a 7 i un 19 a 12, a la mitja part.

El partit es tornava a igualar i l’avantatge del Terranova s´anava a norris. Començava la segona part i el Terranova seguia amb un justet 19 a 17, ningú havia dit que això fos fàcil i l’equip del Majadahonda arribava poc després a l’empat a 19. Tornava a començar el partit de 0. A partir d’aquest moment el partit va estar obert per qualsevol dels dos equips i amb alternances, primer el Terranova es posava un altre vegada per davant amb 24 a 19, 26 a 19, retallava l’equip madrileny 26 a 24, i a 5 minuts del final tot estava super emocionant amb un empat a 26.

Finalment el premi queia, a favor del Majadahonda després d’un  31 a 26, 31 a 31, per un ajustat, 31 a 33, final. Podria haver guanyat qualsevol dels dos, però el fons físic i mental, va fer que l’equip de Madrid, s’emportés el segon partit de la jornada.

Un 10 als nois del Terranova i al seu staff tècnic. I un  10 per l’organització al RC. Fènix de Saragossa i al RC. Majadahonda de Madrid. Un bon tercer temps, per fer amics i cap a casa. Gran torneig!

Recordeu:  Que dissabte que vinent, 22 de maig, anada semifinals de la Copa Catalana d’Argent, a Martorell a les 17h.  L’altre semifinal, CR. Senglars de Torroella - GEiEG Girona vs CR. Spartans Granollers - RC. Badalona. La tornada serà el 5-6 Juny.