Handbol

El Sènior Masculí classificat pels quarts de final de la Copa Federació 2a Catalana

Gran partit dels nois del Ribes i objectiu aconseguit, la classificació pels quarts de final de la Copa Federació 2a Catalana

Ribes Sènior Masculí - AE Aula / Copa Federació 2a Catalana. Handbol Ribes

Amb el pavelló de Ribes amb el màxim de l’aforament permès, és va viure un duel a tot o res per tots dos equips en la última jornada del grup.

L’equip de l’Aula venia com a líder del grup i amb perdre de dos gols els hi bastava per classificar-se, amb una derrota de tres gols, deixava el seu lloc a La Salle Montcada. El Ribes, amb dos punts menys, havia de guanyar si o si per passar. Una derrota o un empat els hi deixava fora.

El partit va ser molt intens i molt bé jugat pels dos equips. Les avantatges no van passar mai dels 3 gols a favor d’un o un altre equip. Al minut 5 el Ribes dominava per 5-2 però, a partir d’aquí un gol a sobre, un gol avall, fins el descans amb avantatge de l’Aula per 13-14 amb un gol afortunat que en Kisku va arriba a tocar però la pilota va acabar entrant.

La segona part va ser molt més vibrant, amb més nervis i fins i tot amb agressivitat innecessària per part del rival, dos jugadors van veure la targeta vermella.

Els primers minuts, amb errades de llançament i pèrdues per part del Ribes, els visitants es van posar pel davant al marcador de 3 gols, 14-17. Llavors va aparèixer l’Oscar Fernàndez per canviar la dinàmica del partit, amb el seu joc elèctric que tan mal fa als rivals. Molta pressió en defensa, recuperant pilotes i marcant o assistint als seus companys. Fins al minut 7 d’aquesta segona part, tots dos equips havien tingut 8 pèrdues de pilota. D’aquí al final els ribetants van acabar amb 11 en total i l’Aula amb 19 !.

En aquest mateix minut, 7, i amb la primera recuperació de l’Oscar, va marxar en Pol en contraatac al que li van fer una falta molt perillosa que el va lesionar i no va poder acabar el partit (després de la revisió mèdica, no és res greu, 10 dies). Vàrem passar d’un 15-18 (menys 3) a un 23-20 (més 3) que deixava fora dels quarts al rival. Un temps mort de l’Aula va fer que entressin de nou al partit fins aconseguir l’empat a 24 a manca de 45 segons. En aquest últim atac del Ribes, en Pau va treure un gran gol que va doblegar les mans del porter, per posar el 25-24. Una última gran defensa va permetre recuperar la pilota que va acabar amb una nova vermella/blava descalificant a un jugador de l’Aula a falta d’un segon amb una agressió a en Miquel Martí.

Encara que l’Oscar va ser el revulsiu, cal dir que tot l’equip va estar de 10 en defensa, col.laborant i amb ajudes. Gran actuació a la porteria d’en Kisku amb un 27% d’aturades. Tot això plegat ens va donar la victòria i la classificació.

Kisku (8 aturades), Gabri, Oscar (7 gols), Ivan, Pol Fernàndez (5 gols), Pere, Pol Alentorn (1 gol), Iker (2 gols), Pau (2 gols), Toni (7 gols), Roger, Omar (1 gol), Miquel.