Segona Catalana

Un bon resultat que deixa tot per decidir

Abans de l’inici del partit el club va retre homenatge a dos grans jugadors, Fede Rafael i Jordi Fernàndez que deixen el futbol actiu jugant el seu darrer partit al Municipal d’Aiguadolç

Homenatge a Fede Rafael i Jordi Fernàndez . Eix

UE Sitges 3 – CF Moja 2

Partit d’acomiadaments al municipal d’Aiguadolç i de morbo començant per ser el darrer de Luri Sorroche amb el Moja ja que la propera temporada entrenarà al Sitges i darrer de Manel Rodríguez que serà el nou entrenador del Moja, a la vegada que el darrer de Fede Rafael i Jordi Fernàndez que deixen el futbol actiu. Un partit que significava el quart triomf del Sitges a casa i en aquest cas davant un Moja que amb la derrota quedava despenjat i un Sitges que amb la victòria a una jornada per acabar aquesta mini lligueta depenen tan sols d’ells mateixos, guanyant al Sant Mauro serà campions de grup.

Bon partit el que van oferir Sitges i Moja amb una part per cada equip, l’equip de Manel Rodríguez com ja és habitual al municipal d’Aiguadolç començava a un bon ritme i bon toc tenint la primera aproximació al minut 10 en la que una combinació de Martí i Carlos Henarejos, el cop de cap d’aquest últim s’anava per sobre del travesser, tres minuts més tard en una molt bona jugada d’atac de Sacris posava el 1- 0 i a partir d’aquí el Sitges anava arribant una i altre vegada amb molt de perill, al minut 20 Gerard Liao feia el segon dels seus, fent el tercer al 37 Cèsar Gutiérrez amb el que es va arribar al descans, no abans de generar encara bones arribades a l’àrea penedesenca.

A la segona meitat és cert que l’equip sitgetà també va tenir molt bones aproximacions però així com anaven passant el minuts el Moja donava un pas endavant començant a tenir més control del matx,  arribant el gol al minut 68 de Ramon Gutiérrez quan millor ho portava el seu equip, potser el segon gol de l’equip de la Luri Sorroche arriba una mica tard, al 89, fet per Bernat Ferret però posava la por al cos a un Sitges que tan sol li servia guanyar per arribar a la darrera jornada a Sant Mauro depenen d’ells mateixos.