Handbol

El sènior masculí del Ribes classificat per semifinals de la Copa Federació 2a Catalana

Impressionant partit del Sènior del Ribes a la pista del Palautordera per assolir les semifinals de la copa. Victòria per 23 - 27, a partit únic, molt treballada per tots els jugadors

El Sènior Masculí del Ribes classificat per semifinals de la Copa Federació. Eix

Tots, sense excepció, van fer un gran treball en equip (Oriol, Gabri, Oscar, Ivan, Pol Fernández, Pere, Pol Alentorn, Iker, Pau, Roger, Omar i Toni). Ho van donar tot i més a la pista i animant des de la banqueta quan els hi tocava descansar.

No, no m’he deixat al porter, en Kisku. Ell, encara va estar millor. Una primera part amb 13 aturades de 26 llançaments, per acabar el partit amb 18 de 46 (40%). Bestial.

El partit va començar amb molt respecte i nervis per part dels dos equips, amb errors de llançament i pèrdues continuades. Al minut 5 el marcador era de 1-1. El Palautordera es va calmar més aviat que nosaltres i va treure una renda de 3 gols (7-4) al minut 18 que va fer demanar temps mort a Kike i en Sergio. També cal destacar la seva gestió del partit. Només 4 gols en 18 minuts. No van dir res especial, només que havien de canviar la actitud a la pista i començar a córrer per posar en problemes a la defensa rival, fins el moment molt tranquil·la.

I va donar resultat aquesta xerrada. En defensa es va continuar lluitant com s’estava fent, molt bé,  i en atac es va millorar per obtenir un parcial de 3-8 en 12 minuts per deixar el resultat a la mitja part en 10-12 pels ribetans. Cal dir que en Kisku també va participar amb la seva exhibició, 50% d’aturades.

La segona part va ser la continuació de l’últim tram de la primera part, gran intensitat defensiva provocant recuperacions de pilota o errades en el llançament rival i molt bon joc en atac aprofitant les superioritats sobre una defensa que no sabia aturar el joc del Ribes.

La diferència es va ampliar a 5-6 gols fins els últims minuts on la pressió a la desesperada del Palautordera ens va fer cometre alguna errada. Ho van aprofitar per posar-se a 3 gols i possessió però, els nostres no es van posar nerviosos, van recuperar pilota i van tornar a recuperar la renda de 4 gols fins el final del partit.

Propera setmana semifinal, també a partit únic contra el Sant Vicenç dels Horts. El penúltim os dur de rosegar i també a pista rival.