El CB Sitges-La Guixeta ja és matemàticament campió del grup 3B de 2a Catalana

Cròniques i resultats dels partits dels equips del CB Sitges del cap de setmana

AP Dental A.B El Vendrell 1   67

F.Albaladejo, J.Bustos 11, O.Camprubi 25, N.Guillen 2, J.Mateo, M.Perez 2, A.Ruiz, V.Siriaco 6, A.Miguelsanz 12, M.Gosalvez, N.Velasco 4, Omar Thiam 10, R.Marimon, I.Ramirez.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  18-17  12-15   15-18  27-17

El Sènior A del CB Sitges-La Guixeta ja és matemàticament campió del grup 3B de la Segona Catalana en vèncer 72 a 67 al l'AB El Vendrell, quan encara queden dues jornades per finalitzar la fase regular. El partit es va disputar a Pins Vens, dissabte passat a les 18 hores, amb un 50% de l'aforament de les grades.

El públic assistent, però, no va poder gaudir d'un bon espectacle de bàsquet, tot i que sí d'un partit competit. Potser per la importància del partit de cara a la classificació, aquest va ser gris i travat. Possiblement perquè el Vendrell arribava amb la baixa important del seu jugador més destacat, en Joan Solé, el nerviosisme en un cas o la relaxació en l'altre, va fer que els jugadors Sitgetans no trobessin la forma d'entrar al partit fins al darrer quart, on llavors sí, van apujar el to defensiu, recuperant pilotes en defensa i endollant un parcial de 27 a 17 que val una lliga. La segona lliga consecutiva, que amb Covid o sense, té el seu mèrit. A data d'avui, el Sènior A del CB Sitges ha perdut dos partits en dues temporades, un a cadascuna, i tots dos partits s'han perdut de dos punts. Alguna cosa es fa bé a Pins Vens per obtenir aquests resultats, difícilment millorables.

El partit va començar amb un Sitges tou en defensa, però encertat en atac. Això el mantenia per damunt del marcador durant tot el quart, però amb la sensació que estava donant-li vida al Vendrell, que a més de patir la baixa del seu màxim anotador, al minut deu perdia al seu segon màxim anotador, Iago Vacas, eliminat per una falta antiesportiva seguida d'una tècnica. El primer quart finalitzava amb un 18-17 favorable als Sitgetans, gràcies a un darrer triple encistellat pel Vendrell pocs segons abans de sonar la botzina. Va ser al segon quart quan el Sitges va començar a pagar l'excés de confiança. Els punts costaven d'arribar i el Vendrell sí que trobava bones opcions. L'aler visitant, Pau Hernández ho aprofitava per anotar 9 dels 15 punts del quart per part del Vendrell. El Sitges només aconseguia anotar 12 punts i el quart finalitzava 30 a 32 favorable als visitants.

El descans donava l'oportunitat al Sitges de recompondre el joc i poder aixecar el partit. Semblava una situació perfectament salvable si es jugava com en d’altres ocasions. Però la cosa no va millorar i la defensa feia aigües i l'atac no millorava tot i que el Sitges canviava la tàctica defensiva i tornava a utilitzar les defenses alternatives que tan bon resultat li van donar en el partit jugat al Vendrell. El tercer quart era un perllongament del segon i el Vendrell obria una perillosa escletxa d'un 35-42 a l'inici, i 42-49 faltant dos minuts per finalitzar el quart, que va acabar 45 a 50. Per sort, la reacció va arribar al darrer quart, pràcticament des del primer instant. La defensa pujava el to i recuperava pilotes que abans eren cistelles del rival, i també va tornar l'encert de cara a cistella. L'Àngel Miguelsanz anotava els sis primer punts del quart, i l'Oriol Camprubí rematava amb un triple el parcial inicial de 9-0 favorable als locals. El Vendrell anotava la primera cistella al minut 4 i tot seguit un triple de l'Uri i sis punts seguits d'en Valerio Siriaco remataven un altre parcial de 9-0 i el marcador es situava 63-52 a manca de 4 minuts. Però un altre cop el relaxament donava aire al Vendrell i aconseguien cistelles relativament fàcils a la vegada que entorpia el joc ofensiu del Sitges amb una defensa zonal 3-2. Quan faltaven 3 minuts, en Nacho Velasco era expulsat del partit per haver comès dues faltes antiesportives. Un triple del Vendrell a l'inici del darrer minut posava el marcador 69 a 67. De nou el Sitges va saber jugar els darrers minuts i anotant tres tirs lliures s'arribava al definitiu 72 a 67 que suposava guanyar la lliga 2020-21, la lliga del Covid.

En l'apartat anotador han destacat l'Oriol Camprubí amb 25 punts, l'Àngel Miguelsanz amb 12, en Bustos amb 11 i l'Omar Thiam amb 10. També cal destacar en Mauro Pérez que només va anotar 2 punts, però que va capturar 10 rebots i va donar 9 assistències.

El proper partit serà a contra el BM Viladecans “A”, el dia 12 de juny a les 19:45 hores, i la lliga finalitzarà a Pins Vens el diumenge dia 20.

C.T. Sènior B masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges “B”    87
Bàsquet Canyelles – Esportxtothom  65

Deivis 10, Nogales, Villar, Sánchez 11, Piñero, Porras 2, Emde, Baig, Vicente 11, Marimon 15, Almirall 11, Nil 6, Ivan 18.
.
Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  23-16  15-16   22-14  27-19

El Sènior B recupera el camí de la victòria en la tornada contra el Canyelles. Si en la derrota de la setmana passada els sitgetans van haver de jugar amb només set jugadors degut a les diferents baixes, aquest dissabte només disposaven de sis fitxes sènior. Aquest cop però va poder comptar amb la col·laboració de tres sub21 que van complir amb escreix.

La sortida local va ser impecable i només l'encert en el tir exterior, tres triples, mantenien el Canyelles dins intentant no despenjar-se del partit ja en el primer quart, 23-16. Al segon període els visitants van apretar de valent per capgirar una dinàmica que era molt favorable al sènior B que aquest cop podia moure la banqueta i la intensitat no es veia afectada en cap moment. El resultat al descans però, no reflectia la sensació general del partit i l'avantatge era de només sis punts, 38-32.

Després del descans i amb les idees clares, els locals sortien decidits a emportar-se el partit aconseguint augmentar l'avantatge fins a catorze punts, 60-46. En l'últim període un gran encert des de la línia de tres, cinc triples, catapultava l'equip que aconseguia la victòria anotant vint-i-set punts en l'últim període per acabar amb un 87-65.

Després d'una jornada de descans, el Sènior B afrontarà els últims dos partits de la temporada on es jugarà la primera posició de la classificació davant el Bàsquet Samà Vilanova SMB.

El proper partit del Sènior B es jugarà diumenge 13 de juny al CEM Isaac Gálvez de Vilanova a les 12:30 hores del migdia contra el Bàsquet Samà Vilanova SMB

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

Bàsquet Sitges     70
BC Tecla Sala     35

P.Massana 3, D.Arjona 5, D.Hurtado, N.Bellmonte 6, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas 10, A.Valera, H.Mata 25, A.Bielsa 8, M.Bielsa 3, I.Ramirez, G.Franco 10.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

Parcials :  20-0  15-9   17-15  18-11

El Bàsquet Sitges Sots 21 preferent, varen jugar aquest dissabte en Pins Vens el partit de tornada de nou contra el Tecla Sala, en aquest format degut a la pandèmia.

Inici increïble de primera part del Basquet Sitges amb un parcial en aquests 10' de 20-0 d'ells 12 punts seguits de Hector Mata i a partir d'aquí el Sitges va jugar un partit sense sobresalts, on els avantatges oscil·laven entre els 25-30 punts.

Fàcil victòria contra el cuer 70-35 i on tots els jugadors van gaudir de minuts.
Ara el Bàsquet Sitges es jugarà la primera plaça del grup contra el Santfeliuenc en els dos últims partits d'aquesta temporada atípica.

Dissabte vinent dia 12 de Juny, el Bàsquet Sitges-La Guixeta a les 17:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc “C”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

Basquet Sitges “A”

M. López, M. Rubí, Oriol, Jordi, Karim, Lukai, Alain, Sergi, Pau, Fernando, M. Bernat, Antonio.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Jornada de Descans

Diumenge vinent dia 13 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 11:00 hores desplaçament a la pista del C.B. Prat-Aigües del Prat 2004.

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Bàsquet Sitges “A”    47
Bàsquet Samà Vilanova CMA   53

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

El proper dissabte dia 5 de Juny a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Samà Vilanova CMA

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Bàsquet Sitges “B”    44
A.B. El Vendrell     73

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

Dissabte vinent dia 12 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 12:30 hores desplaçament a la pista del Ferroli Bàsquet Ribes “B”

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Bàsquet Sitges “C”    49
CNB Vilanova Groc – AKO   33

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte  Delegat: E.Sanguineti

El proper dissabte dia 12 de Juny a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el CB Nou Esplugues 05

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Piera B
Bàsquet Sitges “A”

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

El proper dissabte dia 12 de Juny a les 9:00 hores,  el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el CNB Vilanova Groc - AKO

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

Galo Mateo Bàsquet Ribes

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

El proper dissabte dia 12 de Juny a les 12:15 hores, desplaçament a la pista d’en Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

C.B. Corbera Negre

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

El proper dissabte dia 12 de Juny a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera Verd.

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

BC Tecla Sala B     26
Bàsquet Sitges “A”    54

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper dissabte dia 12 de Juny a les 12:00 hores,  el Bàsquet Sitges rebra a Pins Vens al Centre Catòlic L’H “A”

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges – Blanc
BQ Manyanet Molins

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

El proper partit el diumenge dia 6 de juny a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Vilabàsquet Escobol

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd
Pallescola

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

El proper partit el diumenge dia 6 de juny a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

C.B. Joventut Castelldefels
Bàsquet Sitges – La Oca

B.Arrive, M.Reigosa, C.Miro, E.Camprubi, B.Flores, M.Muntada, L.Nogal, A.Roig, M.Herrero, O.Gutierrez, J.López, C.Arrufat, M.Granja, J.Masana.

Entrenador: Ignasi Vicente  Delegada: Esther Aldehuela

Partit suspès

El proper partit del sènior  serà el dissabte dia 12 de Juny a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al AE MVP Cervelló

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

BC Tecla Sala      26
Bàsquet Sitges – La Oca    58

A.Gonzalez 4, G.Marcos 2, I.Perez 17, B.Salvat 10, J.Luguera 5, A.Rodriguez, X.Santin 16, M.Mestres, M.Prat, H.Blade 2, D.Granados, M.Martorell 2, N.Gil.

Entrenadors:  Martin Emde i Hamzah Baiz

Parcials :  4-12  8-12   6-13  8-21

Victoria que ens dona matemàticament el títol de lliga a falta de 2 jornades.

La bona intensitat defensiva durant els 40 minuts fa que tornem a deixar el rival per sota dels 10 punts a tots els quarts, i que poc a poc  anéssim agafant distància en el marcador fins a l'últim quart on vam poder finalitzar les superioritats amb facilitat aprofitant el cansanci del rival.

Felicitar a les noies per la intensitat durant tot el partit i per la primera posició.

El proper partit del Sots 21 serà el dissabte dia 12 de Juny a les 16:15 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al Càmping Bianya Roser Negre

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

Vilabasquet Viladecans Blanc
Bàsquet Sitges

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover    Delegada: Martina Granja

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Juny a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al CB Nou Esplugues

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora:  Clara Miro    Delegat:  Antonio Sánchez

El proper partit el diumenge dia 6 de juny a les 10:30 hores, desplaçament a la pista de la   Mútua Igualadina  - C.B. Igualada B

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

Bàsquet Samà Vilanova MFA   46
Bàsquet Sitges     53

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen    Delegat:  Pedro Gil

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Juny a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al EVVO – CB Igualada “B”