Gimnàstica

Quatre podis a la segona fase de la Copa Catalana

Les gimnastes vilanovines van aconseguir dos ors i dos bronzes a la classificació general individual.. Eix

El 15 i 16 de maig es va celebrar a Hostalets de Balenyà la 2a. fase de la Copa Catalana en nivells Base 5-6-7

Les nostres gimnastes entrenades per Encarni Adsuar van obtenir molt bons resultats en totes les categories aconseguint dos ors i dos bronzes a la classificació general individual.

En categoria Base 5P

Laia Mallén va aconseguir l'Or, amb la 1a. posició a Salt i a Terra i la 2a. posició a Barra.

Carla Ballester va finalitzar en 50a. posició a la classificació general absoluta.

En categoria Base 6P

Aina Ballester va obtenir l'Or, amb la millor nota a Paral·leles.

En categoria Base 6G

Marta Guillén aconsegueix el Bronze, amb la 3a. posició a Salt.

Noa Membrive va finalitzar 7a. amb la 2a. millor nota a Salt i la 3a. posició a Terra.

En categoria Base 7G

Ariadna Pueyo s'emporta el Bronze, amb la 3a. posició a salt i la 1a. a Barra.

Totes les gimnastes es preparen ara pel Campionat de Catalunya que en la seva categoria tindrà lloc a Olot el 3 i 4 de juliol.