Els va faltar saber guanyar

L’equip sitgetà que dominava el partit gràcies a dos penals per 2-0 al minut 31, veu com l’equip ribetà empatava abans del descans i acaba remuntant

Jano Ramos es va lesionar a la primera part del partit. Eix

UE Sitges B 2 – CD Ribes 3

Segona derrota consecutiva d’un Sitges que perd els dos derbis comarcals que ha jugat fins ara, si queia al camp de la Penya Jove tot i causar bones sensacions en aquest cas l’equip de Dani Pujol  no va saber gestionar una avantatge al marcador de dos gols a la mitja hora del matx i acaba caient amb un Ribes conscient del que es jugaven, d’aquesta manera es queden clavats amb 18 punts ja que dels darrers sis partits disputats tan sols ha sumat quatre punts, perdent davant els 4 equips que estan per sobre, el Montserrat Igualada, Ribes, Riudebitlles i Penya Jove, sent el cinquè l’Atl. Vilanova, el proper desplaçament del sitgetans.

El partit

Molt bé se li posava el partit al Sitges B als primers 11 minuts del matx amb un penal que l’àrbitre no dubtava en xiular fet a Viñola que l’especialista Marc Navarro no perdonava posant el 1-0, de nou i de penal de nou Navarro feia el 2-0 per l’equip del Sitges B al minut 31, amb aquest marcador al Ribes no li queda més que donar un pas endavant, mentre que la lesió de Jano Ramos amb un cop de cap que va haver de ser traslladat amb ambulància al Sant Camil al 29 deixava un xic tocat a un Sitges que veia com aprofitant un refús del porter sitgetà, Albert, amb el llançament d’una falta de Gunter Tremiño al 36, el migcampista Salva Milà no perdonava i el Ribes escurçava  diferències amb el 2 a 1. La va tenir Viñola al minut 42 a porta buida però la pilota se li anava fora, i el que son les coses, instants abans d’anar al descans l’equip d’Emiliano aconseguia l’empat fent el 2-2 Isaac Ximénez.

El joc baixava molt a la segona meitat conscients els dos equips que una mini errada podia sentenciar a un o als altres, tenint més rendiment l’equip ribetà amb el gol d’un Erik Reyes que havia sortit a la represa, posant el que al cap i a la fi va ser el definitiu 2 a 3 amb el que es va arribar a la fi del partit.

Alineacions:

Sitges B: Albert Garcia, Gerard López, (Guillem Gracia 54) Guillermo Cruselles, Pablo Romero, (Christian 67) Alejandro Pérez, (Alberto Laguna 81), Marc Martínez, Bernat Sánchez (Raul Barneda 46), Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, Jano Ramos, (Bruno Sastiaga 29) i Marc Navarro.

CD Ribes: Alex Serrano, Sergi Puig (Eric Reyes 46), Gerard Marin, Joan Rovira (Gerard Fernàndez 46), Salva Milà (Pol Barceló 74) Ruben Gunter (Xavier Esquiu 84) Isaac Ximénez, Joan Rovira, Adri Santana, (Marc Herrero 46) Gerard Puig i Pol Bofarull.

El proper partit del Sitges el diumenge a les 19’30 hores al Municipal dels Alumnes Obrers per jugar davant l’Atlètic Vilanova. Mentre que el Ribes juga al Bosc de Plaça a les 17’30 hores davant La Munia.