Handbol

Nova victòria del sènior femení del Vilanova imposant-se al Martorell B a domicili

Les vilanovines es van imposar 30-36 al Martorell B a casa seva

Sènior femení del CHVNG. Eix

Martorell B 30 - C.H. Vilanova  36

El partit ha seguit la tònica de l'últim, on les vilanovines han imposat el joc basat en una  defensa molt agressiva i en profunda, amb  velocitat en les transicions i un atac estàtic més fluid per arribar al descans amb un resultat prou contundent 12-21.

Malgrat l'elevada temperatura ambient dins el pavelló de Martorell a la segona part  les jugadores han patit  una davallada física que ha permès al Martorell retallar distàncies. Amb el coixí de gols que tenia el Vilanova només ha hagut de gestionar la segona part per endur-se el partit de 6 gols. Al final 30-36, tancant així la primera fase amb una millora molt notable en quan a joc, actitud i gols.

Una dada important, son l'equip que ha marcat més gols 145 i l'equip que encaixen més, 158.
Sempre és millor marcar més i que et marquin menys, de totes maneres, creiem que és el camí.

La nostra filosofia de joc es basa en l'atac constant, mentre defensem, ataquem per recuperar el més aviat possible la pilota i quan ataquen, intentem atacar ràpid, ja sigui en transicions o  en estàtic, amb l'objectiu de marcar gol.

És un cicle on l'objectiu, sempre és la pilota.