Handbol

Nova victòria del sènior femení que manté una tònica de més de 26 gols els últims 5 partits

Les jugadores del sènior femení del CHVNG. Eix

CHVNG 31 – CH SANT CUGAT 29

Amb la mateixa dinàmica, combinant una defensa agressiva i pressionant amb un joc ràpid en les transicions donava un avantatge de dos gols a les jugadores vilanovines al descans.

A l’inici de la segona part va costar entrar en el partit i va permetre a les noies del Sant Cugat empatar el partit.  En un moment, les del Vilanova es van tornar a activar en defensa provocant molts erros ofensius i moltes intercepcions que van permetre amb el joc ràpid, obtenir un avantatge de 5 gols. La combinació del joc ràpid en la transició i la velocitat ràpida en estàtic, va permetre tenir moltes oportunitats, encara que van perdonar amb l'execució final del llançament.

Al final del partit, amb una vermella per triple exclusió, l'equip vilanoví es va endur el partit per un 31-29.

El diumenge es jugarà l'últim partit a casa del Sant Fost.