Rugbi

El RC Sitges és equip de divisió d'honor B

És equip de DHB (segona divisió espanyola) una vegada la Federació ha certificat el seu ascens

Jaume Cosialls Sitges 10-06-2021 18:17 Lectures 188

Arxivat a:

El RC Sitges equip de divisió d'honor B. Jaume Andreu

El RC Sitges equip de divisió d'honor B. Jaume Andreu

En una resolució d’ahir dimecres 9 de juny i rebuda avui dijous, el Comitè Nacional de Disciplina Esportiva de la FER, ha estimat el recurs presentat de manera conjunta pel RC Sitges i el RC Sant Roque, en virtut del qual, es manifestava que no era necessària la disputa del playoff, en haver ascendit de categoria el CR La Vila i haver descendit el RC Tatami. De manera que les dues vacants les ocupessin tots dos clubs.

El Comitè estima íntegrament les al·legacions per ser aquestes concordes amb el art 36.2 del Reglament de Partits i Competicions, on s’especifica que si hi ha dues vacants en la categoria, com així ha estat, no s’ha de disputar el playoff d’ascens ja que aquest no té sentit.

Des de la Junta Directiva volem felicitar els entrenadors del sènior, Isaac i Camilo, per l’espectacular temporada dirigint el sènior masculí i femení. La seva incansable feina formativa i la seva alta capacitació tècnica és el que ens permet recollir avui els fruits del seu treball d’anys passats.

Felicitació especial mereixen tots els jugadors de l’equip sènior masculí i femení (que no oblidem ha quedat guanyador de la Copa Catalana de Bronze), per tot l'esforç i sacrifici realitzat, demostrant, que els somnis si els lluites, els aconsegueixes.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa