Resultats de la 1a jornada de les finals a vuit de la Copa del Rei i de la Reina

Voltregà i Manlleu en femenins i Caldes i Liceo en masculins semifinalistes

En la primera jornada de les Finals a Vuit de la Copa del rei i de la Reina d’hoquei patins que es juguen a A Corunya els resultats han estat

DIJOUS  10 de juny

QUARTS DE FINAL

C.P. VOLTREGÀ 3 - H.C.P. SANT CUGAT 1 (Femení )

Victòria del Voltregà en la pròrroga, desprès de que el temps reglamentari finalitzes amb empat a 1 gol.

RECAM C.P. CALDES 5 - LLEIDA LLISTA BLAVA 4 (Masculí)

Espectacular partit en el que el Lleida ha arribat al descans amb una clara avantatge de 0 gols a 3. En la segona part tot ha canviat, ja que el Caldes en els tres primers minuts ha empatat l’encontre. Dos gols més dels caldencs en un espai d’un minut ha capgirat el marcador. Els intents del Lleida per empatar s’han quedat curts. Final 5 a 4 i el Caldes a semifinals.

C.P. MANLLEU 6 - C.P. TELECABLE 4 (Femení)

Molt interesant i emocionant partit en el que una primera part força igualada i que ha finalitzat amb avantatge del Manlleu per 2 gols a 1, ens ha portat a una segona part en la que les osonenques han posat una marxa més i aviat s’han distanciat amb tres gols més. Quan semblava que estava venut tot el peix i a manca de deu minuts, les asturianes han marcat tres gols en poc més de cinc minuts, entrant en el partit, en el que únicament han pogut respirar les del manlleu amb el sisé gol a manca de 30 segons.

DEPORTIVO LICEO 3 - C.P. VOLTREGÀ 2 (Masculí)

Disputadissim partit en el que el Voltregà va vendre cara la derrota, que va arribar en la prorroga, ja que el partit va finalitzar amb empat a dos gols. Els gallecs sempre van anar per endavant en el marcador -1 a 0 al descans- peró el Voltregà a base de coratge van anar igualant les avantatges locals. Destacar que a manca de 17 segons  pel final de la segona pròrroga els osonencs van tindre l’empat amb una falta directa no transformada, que de marcar-la els hauria portat a la loteria dels penals.