Resultats de la 2a jornada de les finals a vuit de la Copa del Rei i de la Reina

Sense sorpreses en els equips semifinalistes

En la segona jornada de les finals a vuit de la Copa del rei i de la Reina d’hoquei patins que es disputen a A Corunya els resultats han estat:

DIVENDRES  11 de juny

QUARTS DE FINAL

CERDANYOLA H.C. 7 - C.P. LAS ROZAS  5 (Femení)

Partit amb alternances en el joc i marcador, en el que les madrilenyes s’han posat amb un 3 a 1 en l’equador de la primera part i que les catalanes han igualat a 3 al descans. En la segona part el Cerdanyola ha marcat tres gols, i quan tot semblava que estava dat i beneït, les noies de las Rozas, amb dos gols seguits han tornat a entrar en el partit. A menys d’un minut pel final el Cerdanyola ha assegurat el passi a semifinals.

MIRÓ REUS DEPORTIU 7 – GIRONA H.C. 6 (Masculí)

Partit super emocionant que s’ha decidit amb un gol d’A. Rodriguez a manca de 3 segons i mig per finalitzar la segona part de la pròrroga d’un partit que ha estat un intercanvi alternatiu de gols. A cada gol d’un equip responia l’altre per acabar els 50 minuts reglamentaris amb empat a 6 gols, marcador que no s’ha mogut , com hem comentat, fins a 3 segons i escaig pel final de segona part de la pròrroga.

GENERALI PALAU PLEGAMANS 8 - C.H.P. BIGUES i RIELLS 2 (Femení)

El Palau ha fet bons tots els pronòstics i ha golejat per 8 gols a 2 al Bigues i Riells, en un partit pràcticament decidit a la primera part ja que al descans el marcador ja era de 5 a 1. En la segona part n’ha tingut prou en mantenir el control per evitar sorpreses.

F.C. BARCELONA  6 – C.E. NOIA FREIXENET 3 (Masculí)

Victòria del Barça en un partit travat com acostumen a ser recentment els encontres entre els blaugranes i els equips entrenats pel Ferran López.  I avui no ha estat una excepció. La primera part ha finalitzat amb empat a dos gols. Després la major banqueta del Barça els ha permés classificar-se per semifinals.

Finalitzades les dues jornades de quarts de final el programa de les semifinals pel dissabte és: