Handbol

Últim partit de la temporada i última victòria per aconseguir la 3ª plaça a la Copa

Ribes Sènior Masculí - Castelldefels. Josep María Perelló

Handbol 2ª Catalana
Ribes 33 – Castelldefels 23

Bon partit del sènior del Ribes, en la línia de la temporada, davant un Castelldefels  que no ha pogut fer res per la bona defensa dels nostres. La pressió en la continuació de jugada del Castelldefels feia que no tinguessin posició còmoda de llançament i els hi feia tenir moltes pèrdues de pilota. Això ho ha aprofitat el Ribes per fer un parcial de 7-1 obligant al rival a demanar temps mort.

Els hi ha funcionat durant uns minuts, més per errors propis que per encert d’ells, retallant a 4 gols la diferència però, de seguida, els ribetans s’han tornat a entonar per aconseguir la màxima diferència de la primera part al descans, 19-11.

La segona part més del mateix, molt bona defensa, finalització dels atacs amb llançament, amb més o menys fortuna de cara al gol, i augmentant les diferències de mica en mica. Fins el tram final, on el relaxament, la xafogor al pavelló i els minuts donats als menys habituals ha permès retallar al Castelldefels fins el definitiu 33-23.

Molt bona aquesta curta temporada del Sènior masculí del Ribes i felicitacions a tots els jugadors i cos tècnic de l’equip, molt especialment als que ens deixen la temporada vinent.

Jordi Isart

El juvenil masculí es clasifica per la final del top 8 de 2ª Catalana

Amb un inici de temporada complicat i caient contra l' Handbol Igualada, a doble partit, en la fase classificatòria per a Lliga Catalana, ens van incloure en el Campionat de Tarragona i comarca Garraf amb altres 3 equips. Havent quedat primers classificats en aquesta etapa, vam passar a jugar la Final del Top 8.

En el primer partit de dita Final Top 8, és a dir a quarts, ens vam enfrontar al Banyoles a casa seva en un intens partit que no es va decidir fins al final, guanyant per dos gols de diferència (30-32).

Aquest passat dissabte, ja en semifinals, ens ha tocat jugar contra l'Handbol St. Cugat B, també a casa seva. Un partit que s'ha guanyat amb claredat ja des de bon inici, gràcies al bon joc dels nostres jugadors que en tot moment han mantingut una elevada concentració, sobretot en defensa. La primera part acabava amb un 8 a 13 que indicava que si no perdíem intensitat podríem arribar a la final, merescut premi després d'una bona temporada que no va començar massa bé amb no classificació a Lliga Catalana. A la segona part la motivació va seguir a un alt nivell i tot i la calor que feia, no van deixar de lluitar per aconseguir la victòria, 21-29, que ens donava pas a la final del proper diumenge a casa. Tot eren ànims, tan a la pista com a la banqueta, fent realitat la sensació d'unitat i d'equip que tantes vegades han demostrat i això no podia sortir malament. No vam deixar de jugar el nostre joc i tot i que en atac no vam estar
sempre inspirats, una gran defensa ho va compensar.

La clau del partit va ser l'elevada motivació dels nois per guanyar, amb l'ajut de l'entrenador, en Genís Soler, que va fer-ho tot per aconseguir-la, i va comptar amb l'ajut de tots els entrenadors que han intervingut en la formació d'aquest gran equip. Gràcies a tots.

Esperem que el proper diumenge a la final estiguem igual de motivats i implicats, jugant a casa amb l'afició al darrera a veure si ho aconseguim.

Altres resultats:

Juvenil Femení Accent – Sant Joan Despí   24 - 37    (Lliga Catalana)

Cadet Femení Vermell – H Sant Llorenç Sant Feliu   21 - 19    (Primera Catalana)

Cadet Masculí Negre – Finestrelles Esplugues A  24 - 34   (Lliga Catalana)

Palautordera Salicru – Infantil Masculí Beauty Privee  30 – 24    (Lliga Catalana)

St Esteve de Palautordera – Infantil Femení Negre  39 – 43    (Lliga Catalana)