Handbol

Gran partit d'handbol disputat al pavelló del Sant Fost

eBon partit del sènior femení del Club Handbol Vilanova per tancar la temporada que deixa un gust molt dolç després d'un inici molt complicat

H. Sant Fost - CHVNG . Eix

H. SANT FOST 26 - CHVNG 23

Ha estat un enfrontament igualat des del primer moment, on s'ha pogut gaudir d'una proposta d'handbol ràpid, amb defensa pressionant per part dels dos equips, on els errors ofensius penalitzaven en ràpides transicions.

Derrota de les nostres sèniors femenines en l’últim partit de la temporada, que malgrat la manca de efectius de primera línia, les noies del Vilanova, no han renunciat al seu estil de joc i han plantat cara a tot un Sant Fost.

El partit ha arribat al minut 23 amb empat al marcador 22-22, i no ha estat fins els últims 5 minuts que el Sant Fost no ha marcat la diferència de 3 gols.