Bàsquet Sitges – La Guixeta   85

F.Albaladejo 14, J.Bustos 11, O.Camprubi 27, N.Guillen 2, J.Mateo, M.Perez, A.Ruiz 2, V.Siriaco, A.Miguelsanz 16, M.Gosalvez, N.Velasco, Omar Thiam 10, R.Marimon 1, I.Ramirez, P.Cabezas 2.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  10-32  7-14   16-16  9-23

Dissabte passat el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaçava a la pista del BM Viladecans, amb la primera posició de la lliga assegurada matemàticament després de la important victòria davant l'AB El Vendrell a Pins Vens a l'última jornada disputada, i guanyava 42 a 85 en un partit plàcid pels del Garraf, marcat per les absències en tots dos equips.

El BM Viladecans, tot i que només havia vençut en dos partits d'aquesta temporada, podia ser un rival complicat. Analitzant els seus resultats, pràcticament en cap dels partits disputats havien jugat junts els seus tres màxims anotadors, el que sens dubte havia condicionat els resultats, i més en una lliga tan igualada.

Així que el cos tècnic del Bàsquet Sitges-La Guixeta havia plantejat durant tota la setmana un escenari que podia ser molt advers, i encara més perquè es presentava al Baix Llobregat sense en Nacho Velasco, en Mauro Pérez i en Valerio Siriaco, tres dels sis jugadors amb més minuts de pista aquesta temporada.

Per sort pels visitants, el Viladecans també estava plegat de baixes i no va poder plantar cara al Bàsquet Sitges-La Guixeta que només va necessitar encert en el tir exterior i transicions ràpides al primer quart per distanciar-se (10-32), i utilitzar les mateixes transicions i el joc interior per atacar la zona al darrer, i així ampliar una mica més la diferència.

El Viladecans però, va plantar cara al segon i tercer període, que va empatar a 16, malgrat el pèssim encert en el tir exterior (un triple de 18 intents en tot el partit). L'agressivitat al rebot ofensiu del Viladecans els va possibilitar igualar els quarts centrals del partit. Van ser minuts de relaxació i manca de concentració dels sitgetans, que van arribar a perdre 19 pilotes durant tot el partit. Als altres dos períodes, els locals no van poder superar la velocitat i encert en els triples dels homes de Balta i Núria.

Van destacar pel Bàsquet Sitges-La Guixeta,  l'Àngel Miguelsanz, amb 16 punts, 10 rebots i sis taps (30 de valoració) l'Oriol Camprubí amb 27 punts (29 de valoració) i Fernando Albaladejo amb 14 punts i 10 rebots.

El pròxim diumenge dia 20 a les 18:00 hores a Pins Vens es tanca la temporada amb el partit de tornada amb BM Viladecans “A”.

C.T. Sènior A masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Samà Vilanova SMB   57
Bàsquet Sitges “B”    74

Deivis 12, Nogales, Villar 10, Sánchez 2, Piñero 12, Porras, Emde 6, Baig 5, Vicente 8, Marimon 19, Almirall , Nil, Ivan.
.
Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  13-25  19-13   13-16  12-20

El Sènior B aconsegueix la victòria i se situa a la primera posició a falta d'un partit. Els sitgetans van fer valer l'alçada dels seus jugadors interiors que els locals només podien aturar amb faltes i enviant-los a la línia de tirs lliures.

D'aquesta manera el Sitges aconseguia ja un avantatge important de dotze punts al finalitzar els primers deu minuts, 13-25. Al segon temps el Sènior B va deixar de fer tot allò que els hi havia donat bon resultat en els minuts inicials i això ho va aprofitar el Samà per retallar la distància fins a situar-se a només sis punts, 32-38, degut també a una defensa molt permissiva que els locals superaven amb facilitat.

Després del descans el Sitges va plantejar una defensa zonal per aturar les penetracions dels exteriors del Samà que va funcionar a la perfecció i permetia arribar a l'últim quart amb un avantatge de nou punts, 45-54. Al darrer període els locals van sortir decidits i amb empenta i gràcies a un parcial de 7-2, se situaven a només quatre punts, 52-56. Després, però, d'un temps mort i de substitucions per canviar la dinàmica, els sitgetans tancaven el partit amb un parcial de 5-18 per endur-se la victòria.

D'aquesta manera el Sènior B del Bàsquet Sitges acabarà en primera posició si aconsegueix guanyar l'últim partit o mantenir el bàsquet average.

L'últim partit de la temporada es jugarà el diumenge 20 de juny a les 19:30 hores de la tarda al Pavelló de Pins Vens contra el Bàsquet Samà Vilanova SMB

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

C.B. Santfeliuenc “C”  57
Bàsquet Sitges  66

P.Massana 4, D.Arjona, D.Hurtado, N.Bellmonte 11, M.Gosalvez, P.Motjer 5, P.Cabezas 21, A.Valera, H.Mata 1, A.Bielsa 9, M.Bielsa, I.Ramirez 14, G.Franco 1.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

Parcials :  15-17  17-12  11-22  14-15

El Bàsquet Sitges sots21se enfrontava aquesta setmana al CB Santfeliuenc. Un duel per a dilucidar qui anava a ser campió de grup.

En els dos primers quarts van haver alternatives en el marcador. Primer quart 15-17 per al Sitges i en el segon quart 17-12 per al Santfeliuenc, volent això dir que en la mitja part l'equip local dominava per tres punts 32-29.

Però a la sortida de vestuari el Sitges va endossar un parcial de 11-22, afegit a una falta desqualificant al jugador més important del Santfeliuenc , Enric Vera, va ajudar una mica més per a poder aconseguir la victòria. En l'últim quart el CB Sitges va controlar el partit amb possessions llargues i una gran defensa. Llàstima dels tirs lliures, amb un paupèrrim 17 de 38.

Al final 57-66, un resultat que proclama campió de grup al Basquet Sitges. Enhorabona cracks!!!!!

Dissabte vinent dia 12 de Juny, el Bàsquet Sitges-La Guixeta a les 17:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc “C”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

C.B. Prat-Aigües del Prat 2004 78
Basquet Sitges “A”  54

M. López 2, M. Rubí 4, Oriol 10, Jordi 2, Karim 18, Lukai, Alain 5, Sergi, Pau, Fernando, M. Bernat, Antonio 13.

Entrenador: Jordi Mateo   Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:  21-13  18-9   15-11  24-21

Després de més d’un mes sense competició, havent jugat un amistós contra el CB Roser per intentar no perdre el ritme, el junior sitgetà arribava a l’últim partit com a visitant de la temporada després d’una setmana amb moltes baixes degut a la selectivitat, viatges, colònies o confinaments. A més, el desplaçament era contra el millor equip del grup amb el seu millor jugador recuperat d’una lesió que l’havia apartat de les pistes en les últimes jornades.

Inici del partit amb anades i tornades i situacions clares per anotar pels dos equips. Poc a poc, els locals augmenten la seva diferència al marcador a base de triples i jugades de gran qualitat tècnica i tàctica, demostrant un molt bon joc. En canvi, els sitgetans, com acostumen a fer als seus partits, fallen molts llançaments a cistella a priori fàcils i la seva defensa, que és la que realment ens dona opcions de guanyar als partits, cada vegada perd intensitat per la poca rotació de jugadors que es portava a terme. Segon quart dels locals amb una marxa més, continuen anotant de 3 en 3 i tancant molt les línies de passada que impossibiliten un moviment de pilota efectiu pels visitants. En una d’aquestes inversions de pilota buscant al tirador obert a la cantonada, el número 23 local aconsegueix robar la pilota i fer una de les dues esmaixades que faria al partit. I després dels primers 20 minuts, 39-22 al marcador i unes sensacions molt clares de superioritat per part dels locals.

Però si una cosa té aquest equip I que ho porta demostrant durant molt de temps és que mai es rendeixen i posen cos i ànima per fer les coses el millor possible. Inici del tercer quart, parcial de 0-6 a favor dels sitgetans, però els locals tornen a demostrar la seva qualitat i amb jugades d’1x1 i la seva efectivitat amb el llançament tornen a marcar la diferència al marcador. Arriben els últims 10 minuts de partit i el partit ja estava enllestit, però encara faltava una mica d’espectacle anotador per part dels dos equips. El número 23 local fa la seva segona esmaixada i dos dels jugadors visitants, l’Antonio I el Karim, continuen treballant de valent i amb cistelles realment difícils ajuden a que el marcador acabi amb la mínima diferència possible.

Perdre partits com el que va perdre el júnior masculí del Sitges aquest diumenge no són un pas enrere, sinó endavant. La qualitat dels jugadors del Prat és d’un altre nivell i quan et topes amb això la única cosa que pots fer és treballar, treballar i treballar sense importar el marcador, i això van fer els sitgetans, deixar-se la pell per donar una bona imatge i pensant en la tornada, on de ben segur es podrà veure un gran partit i qui sap, els blancs puguin aconseguir una victòria per tancar una temporada tan estranya com aquesta.

Dissabte vinent dia 19 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 12:00 hores rep a Pins Vens el C.B. Prat-Aigües del Prat 2004.

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

La Salle Manresa “A”  69
Bàsquet Sitges “A”  52

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

Dissabte vinent dia 19 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 12:00 hores rep a Pins Vens a La Salle Manresa “A”

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Ferroli Bàsquet Ribes “B” 60
Bàsquet Sitges “B”  56

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

Dissabte vinent dia 19 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 9:00 hores rep a Pins Vens el Ferroli Bàsquet Ribes “B”

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Bàsquet Sitges “C” 27
CB Nou Esplugues 05  47

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte    Delegat: E.Sanguineti

El proper dissabte dia 19 de Juny a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB Nou Esplugues 05

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    35
CNB Vilanova Groc – AKO   62

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

El proper dissabte dia 19 de Juny a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CNB Vilanova Groc - AKO

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre  54
Bàsquet Sitges “A”  44

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

Dissabte vinent dia 19 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 10:30 hores rep a Pins Vens el Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

C.B. Esparreguera Verd  47
Bàsquet Sitges “A”  97

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

Dissabte vinent dia 19 de Juny, el Bàsquet Sitges a les 9:00 hores rep a Pins Vens el C.B. Esparreguera Verd.

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”  40
Centre Catòlic L’H “A”  31

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper diumenge dia 20 de Juny a les 11:00 hores,  el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Centre Catòlic L’H “A”

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges – Blanc
BQ Manyanet Molins

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd
Pallescola

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

Bàsquet Sitges – La Oca 46
AE MVP Cervelló 30

B.Arrive, M.Reigosa 7, C.Miro 8, E.Camprubi, B.Flores 3, M.Muntada 2, L.Nogal, A.Roig 7, M.Herrero 9, O.Gutierrez 2, J.López 6, C.Arrufat, M.Granja 2, J.Masana.

Entrenador: Ignasi Vicente     Delegada: Esther Aldehuela

Parcials :  7-8  12-7   19-8  8-7

Aquest dissabte les jugadores reprenien la competició després de tres setmanes sense competir. Aquest "paron" es va notar a l'inici, on les sitgetanes van tenir molt poc encert en el tirs lliurats que proposaven les noies del MVP Cervelló en la zona 2-3 que van mantenir durant tot el partit.

La primera part va finalitzar amb un resultat molt baix (19-15). La mentalitat per la segona part havia de canviar, la pressió defensiva va pujar una mica, es van poder robar pilotes que proporcionaven contraatacs. La confiança va donar un augment en l'anotació amb el tir exterior. Les visitants arribaven al final del partit amb poques forces i les nostres jugadores ho van aprofitar per donar el cop final.

La setmana que ve es disputarà l'últim partit d'aquesta temporada al camp del AE MVP Cervelló, diumenge dia 20 de juny a les 12:45 hores

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges – La Oca  54
Càmping Bianya Roser Negre 40

A.Gonzalez, G.Marcos 3, I.Perez 13, B.Salvat 4, J.Luguera 5, A.Rodriguez 2, X.Santin 16, M.Mestres, M.Prat, H.Blade 6, D.Granados, M.Martorell, N.Gil 5.

Entrenadors:  Martin Emde i Hamzah Baiz

Parcials: 18-11  18-8   11-8  7-13

Victoria després d'una bona primera meitat, amb atacs ràpids, un bon moviment de pilota buscant tirs oberts i amb un bon encert des de la línia de 3 punts, que ens feia estar 17 punts amunt.

A la segona part vam patir mes de l'esperat amb molts problemes per atacar contra la zona de l'equip rival.

El proper i últim partit del Sots 21 serà el diumenge dia 20 de Juny a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaçarà a la pista del Càmping Bianya Roser Negre.

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

Bàsquet Sitges 62
CB Nou Esplugues  50

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover    Delegada:  Martina Granja

El proper partit serà el dissabte dia 19 de Juny a les 11:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB Nou Esplugues

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

Bàsquet Sitges

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora:  Clara Miro    Delegat:  Antonio Sánchez

Jornada de descans

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

Bàsquet Sitges     56
EVVO – CB Igualada “B”    61

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen    Delegad:  Pedro Gil

El proper partit serà el dissabte dia 19 de Juny a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del EVVO – CB Igualada “B”